Headhuntet Bentes utkårede

TV3 måtte headhunte svenske Kenneth for å finne noen Bente ville ha. Denne gangen vil TV3 gå på brudgomsjakt i brudens omgangskrets.

TV3 søker nå etter nye friere til realityserien Bill. mrk.: bryllup. Men de håpefulle må være forberedt på hard konkurranse. Forrige omgangs «vinner» ble headhuntet.

12 beilere ble en etter en vraket av Bente. To uker før bryllupet skulle stå kom svenske Kenneth inn og bergtok bruden. Og berget programmet. Men Kenneth hadde aldri meldt seg på reality-serien.

-  Jeg ble veldig overrasket da Strix ringte. De hadde fått navnet mitt gjennom noen felles kjente. I utgangspunktet var jeg skeptisk, men etter noen dager fant jeg ut at det kan jo kanskje være en like grei måte å treffe noen på, sier Kenneth, som fortsatt er singel.

Forsberg avviser at han ble kjøpt, men forteller at han fikk rundt 500 kroner om dagen i kompensasjon.

En del av konseptet

-  Vi skulle gjerne funnet en Askeladd som søkte lykken for Bente, men det viste seg å ikke være så lett, sier Ida Linchaussen informasjonskonsulent i TV3.

Ifølge Linchaussen fikk alle deltakerne som var med mulighet til økonomisk kompensasjon, men det ble ikke aktuelt for noen andre ettersom de var der i kort tid og dermed ikke hadde noe tap av arbeidsinntekt.

-  Er ikke dette urettferdig overfor dem som selv har søkt seg til programmet i håp om å vinne drømmejenta?

-   Nei. Det er en del av konseptet at vi leter aktivt etter noen som passer henne, og det er jo helt vanlig at man henter inn noen i en casting-prosess. Enkelte av de andre deltakerne hadde heller ikke søkt på vanlig vis, men blitt funnet av oss, sier Linchaussen.

Ny brudgomsjakt

På tv3.no kan du nå melde din interesse som både brud og brudgom. Ifølge Linchaussen har de en brud på plass innen ei uke eller to. Jakten på friere starter da for alvor, og i år vil de lete mer i brudens omgangskrets.

-  Kanskje vi kan finne noen hun har hatt et godt øye til tidligere, som det ikke er blitt noe mer av. Dette tror vi også vil være spennende for seerne.

FLØYET INN: Bente fikk først i ettertid greie på at Kenneth ikke hadde søkt på vanlig måte.