Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Heather Mills 'en løgner'

Heathers eksmann og tidligere venner sier at hun bare er ute etter penger og status.

 • Les mer om Heather Mills her! (Magasinet på nett 11.06.02)

  Heather Mills har kommet godt inn i det gode selskap etter at hun ble fru McCartney. Men nå går hun tøffe dager i møte: I dag gleder The Sun leserne sine med utfordrende og svært lettkledde bilder av Heather da hun var yngre. Og verre skal det bli:

  I morgen sender britisk tv en dokumentar som levner Heather Mills (35) liten ære. I fjor ble Mills gift med en av poprockens mest kjente - og rikeste - gentlemen, Paul McCartney. De som kjenner henne, mener at Heather målbevisst har giftet seg til penger og status, skriver The Sun.

  Dianna Karmal er Heathers tidligere svigerinne. Hun kaller Heather 'destruktiv' overfor menn:

  - Hun bruker sin seksuelle tiltrekningskraft svært godt og mennene er de eneste som blir såret, sier Karmal.

  Satt i suiten til Khashoggi


  Ros Ashley har nærmest vært gledespike for velstående arabiske menn. På lista står våpenhandleren Adnan Khashoggi, Harrods-eier Mohamed Fayed og sønnen hans, Dodi, som ble kjæreste med Diana. Ros sier at hun møtte Heather da hun var 18. De to møttes i en suite på det fasjonable hotellet Ritz i London - og ikke i en hvilken som helst suite: Suiten tilhørte Adnan Khashoggi.

  - Det var fire vakre jenter i rommet. En av dem hadde Newcastle-aksent, og siden jeg kom nordfra selv, begynte vi å prate. Hun het Heather Mills. Heathers ambisjon var å møte en rik mann, uansett om han var arabisk, engelsk, fransk eller spansk, hva som helst som ville gi henne status.

  Den tidligere venninnen sier at Heather hadde flott figur og lyktes i å få de rette kontaktene da hun begynte å kle seg riktig. Snart innledet hun et forhold til en rik libanesisk forretningsmann som betalte en flott leilighet i Chelsea og en rød sportsbil.

  Ros sier at Heather levde i en luksusverden med rike arabere, casinoer, hoteller og jetfly.

  - Jeg er ikke den eneste, det er mange flere enn meg som vil fortelle historiene sine om Heather Mills, sier hun.

  Eks-mannen avslører


  Samtidig hadde hun et forhold til Alfie Karmal, som hun senere giftet seg med. De to bodde sammen, men Karmal sier at kjæresten stadig forsvant uten å gi noen ordentlig forklaring.

  - Hun fortalte at hun bodde hos venner i Chelsea og at hun sov på gulvet. Men noen uker senere kjørte hun opp foran huset mitt i en ny sportsbil. Jeg husker at jeg spurte 'Hvor i helvete har du fått den fra?'

  Venninnen Ros visste ingenting om forholdet til Alfie Karmal. Heather sa at han var en tidligere kjæreste.

  Mens forholdet vedvarte, flyttet Heather til Paris for å begynne som modell. Der traff hun diplomaten George Kazan. Til Ros sa hun at de to skulle gifte seg. Men etter en stund tok forholdet slutt. Da fortalte hun Alfie at Kazan hadde falt for henne og at det var det hele.

  - Det var alltid et element av sannhet i det hun sa, sånn at du endte med å la tvilen komme henne til gode, sier den tidligere ektemannen. De to giftet seg kort tid etterpå.

  Fikk behandling


  Den tidligere ektemannen sier at Heather på dette tidspunktet selv innrømmet at hun var en lystløgner og at hun gikk med på å få behandling hos psykiater.

  Noen år etter at ekteskapet ble inngått, skal Heather ha falt for en annen mann. Deretter var hun ifølge dokumentaren sannsynligvis forlovet tre ganger, men backet alltid ut rett før bryllupet.

  Så traff hun Paul McCartney.

  Heather selv har gitt ut en selvbiografi om livet sitt, 'A Single Step'. Men hun nevner ingenting om stt utsvevende liv i boka.

LYKKELIGE: Paul McCartney legger ikke skjul på at han er glad i kona.
SELVBIOGRAFI:</B> Heather Mills var på besøk hos Larry King da hun kom med selvbiografien sin. Men biografien inneholder ikke alt, ifølge tidligere venner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media