Heavy metal, Jack Black og demonslakting

Vi har sett på «Brütal Legend».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAN FRANCISCO (Dagbladet.no): «Brütal Legend» har en rekke ingredienser som burde gjøre spillet uimotståelig: Store doser heavy metal, skuespill fra folk som Jack Black, Rob Halford og Lemmy Kilmister, og ikke minst: Det utvikles av Tim Schafer.Hvem, spør du? Vel, Tim Schafer står bak kritikerroste spill som «Grim Fandango», «Full Throttle», «Day of the Tentacle», «Monkey Island» og «Psychonauts».På tross av denne merittlisten opplevde Schafer at «Brütal Legend» ble sendt ut i usikkerhetens land da Activision Blizzard la ned Sierra-merkenavnet i fjor.

Heldigvis kjente EA sin besøkelsestid og snappet opp spillet, som nå er på god vei mot en høstlansering i år.Som et platecoverDagbladet.no var forrige uke i San Francisco, der Schafers spillselskap Double Fine holder til. Vi fikk anledning til å stikke innom for å prate med sjefen selv, men også for å se på spillet for aller første gang.

- Jeg har hatt «Brütal Legend» i hodet i over 15 år, fra jeg gikk på high school og stort sett bare var opptatt av Ozzy og Judas Priest, forteller Schafer idet spillet starter på skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer