Heavy Rain/SCEE/Quantic Dream: Det engasjerende PlayStation 3-spillet «Heavy Rain» kommer i en ny utgave med støtte for nye kontrollere.
Heavy Rain/SCEE/Quantic Dream: Det engasjerende PlayStation 3-spillet «Heavy Rain» kommer i en ny utgave med støtte for nye kontrollere.Vis mer

«Heavy Rain» i ny utgave

Med støtte for PlayStation Move denne høsten.

||| Spillskaperen David Cage har flere ganger uttalt at han er nysgjerrig på de nye kontrollerne til Sony, kalt PlayStation Move.

Blant annet i et nettmøte med Dagbladets lesere tidligere i år.

Tidspunktet passet ikke for å integrere støtte for Move da «Heavy Rain» kom ut i februar, men det er tydeligvis aldri for sent.

Under gårsdagens E3-pressekonferanse rullet Sony ut en rekke nye titler som skal støtte Move og røpet dessuten at vi får kloa i de Wii-lignende kontrollerne i september.

Der ble det også for første gang kjent at det franskutviklede spillet er et av PlayStation 3-spillene som blir en del av Move-porteføljen.

Sony har bekreftet at «Heavy Rain» blir relansert og da med en ny tittel; «Heavy Rain: Move Edition».

Den gode nyheten for oss som allerede eier dette glimrende, mørke mordmysteriet til PlayStation 3, er at du slipper å kjøpe spillet på nytt — om du er nysgjerrig på å spille det igjen med de nye kontrollerne.

En gratis oppdatering til spillet, som slippes på PSN samtidig med at den nye utgaven kommer ut i butikk, gjør at alle får tilgang til denne måten å spille på, skriver VG247.

Foreløpig har ikke Sony bekreftet en dato for når den nye versjonen av spillet skal lanseres, men nettsiden The Sixth Axis skriver at «Heavy Rain: Move Edition» er planlagt lansert i oktober.

Sony har sluppet en trailer som demonstrerer hvordan den nye versjonen av «Heavy Rain» fungerer med Move-kontrollere.