Heche svartelistet fordi hun er lesbisk

Både Anne Heche og Ellen DeGeneres har møtt motgang etter at de stod frem med sin kjærlighet. Heche har blitt svartelistet av filmselskapet Fox, og Ellen sliter med å få skuespilleroppdrag.

Ellen beskriver motgangen slik:

- Alt det jeg har fryktet har hendt med meg.

- Jeg har mistet showet mitt. Jeg har blitt angrepet fra alle hold. Jeg gikk fra å tjene masse penger på en suksessrik serie, til ikke å tjene noe i det hele tatt.

Probleme startet etter at hun 'kom ut av skapet' direkte under TV-serien Ellen. Like etter besluttet TV-selskapet å stoppe serien.

Fikk skylden for filmfiasko

Også Heche, kjent fra filmene Wag the dog og Seks dager, syv netter, har merket motgangen. Hun spiller nå inn filmen Psycho, men forteller at hun har blitt svartelistet av et selskap:

- Jeg har opplevd at Fox ikke ville ansette meg. De var bitre over at jeg forelsket meg i Ellen samtidig som Volcano ble sluppet, forteller hun til Los Angeles Times.

- De tror filmen ikke tok av på grunn av forholdet vårt. Jeg har mine egne oppfatninger av hvorfor ikke den filmen gikk bra, som alle andre med en halv hjerne, men de ville legge skylden på meg, sier Heche sarkastisk.

Produktiv

Til tross for problemene de møter, har begge skuespillerne store filmprosjekt på gang. DeGeneres dukker opp i filmen Goodbye Lover. Heche dukker opp i Gus Van Sants Psycho som har premiere på amerikanske kinoer fredag.

Da Heche fortalte at hun var lesbisk fikk hun høre at hun 'aldri kom til å jobb igjen'. Men den produktive skuespilleren har slått kraftig tilbake. På bare to måneder har hun skrevet tre manus. Og nylig ble hun tilbudt en regissørkontrakt med Showtime.

MOTARBEIDET: Anne Heche (t.v) ble svartelistet av Fox på grunn av sin kjærlighet til Ellen. Men de to skuespillerne nekter å gi opp.