Hedrer «Beyond Good & Evil» med HD-versjon

Elsket kultspill gjenoppstår med forbedret grafikk og lyd.

Hedrer «Beyond Good & Evil» med HD-versjon
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||I 2003 kom «Beyond Good & Evil» - et fantastisk, Zelda-aktig eventyrspill med en fabelaktig historie og stemning. Spillet har fått en slags renessanse i media de siste årene, mest på grunn av den mystiske oppfølgeren som har fått flere trailere, men ikke er offisielt annonsert.

 Men nå har Ubisoft annonsert at originalen vil bli pusset opp med tanke på HD-konsollene.

Dermed følger Ubisoft i fotsporene til Sonys nye satsing på å gi ut klassikere på ny i HD, slik som «God of War»trilogien fra PS2, samt «ICO» og «Shadow of the Colossus».

Ifølge spillnettsiden IGN, som skal ha fått testet spillet, vil nyversjonen få oppløsning i full HD, altså 1080p. Figurene blir pusset på og det samme blir teksturene. Musikken vil også bli remastret. I tillegg vil spillet få achievements på Xbox 360 og trophies på PS3. Kultspillet skal etter planen slippes på Xbox LIVE Arcade og PlayStation Network i løpet av 2011. Noe som kan bli en fin oppvarming i ventetiden til oppfølgeren slippes, og ikke minst en oppfriskning på historien.

«Beyond Good & Evil» var hjertebarnet til den respekterte spillskaperen Michel Ancel, som også stod bak «Rayman». Spillet var ment som en trilogi, men det skuffende salget satte en stopper for videre planer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer