Hedrer sine avdøde foreldre med nytt album

Carola hadde aldri vært artist uten Elvis og Barbra Streisand.

MANGE ÅR IGJEN: Carola Häggkvist hevder hun har minst 15 år igjen som artist. Nå er hun ute med nytt album hvor hun hyller sine avdøde foreldre. 
Bildetekst:
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MANGE ÅR IGJEN: Carola Häggkvist hevder hun har minst 15 år igjen som artist. Nå er hun ute med nytt album hvor hun hyller sine avdøde foreldre. Bildetekst: Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hadde det ikke vært for at mamma og pappa spilte masse musikk og digget Elvis og Barbra Streisand, hadde jeg aldri blitt artist. De simpelten elsket dem. Låtene til Elvis og Barbra ga meg mot til å strekke meg etter en musikkarriere, sier Carola.

Hun har vært superstjerne siden hun var 14 år. Nå er Carola Häggkvist blitt 45 år og er ute med nytt album. For første gang går hun tilbake til sine musikalske røtter og hyller sin mor og far for karrieren.

2004 døde begge etter sykdom med kort tids mellomrom.

- En hes Häggkvist Albumet, som er basert på hennes gamle idoler, har fått tittelen «Elvis Barbra & jag» og slippes fredag.

- Det er et visittkort fra meg. Det er en stor del av mitt liv. Jeg er så takknemlig for at mamma og pappa ga meg musikken. Dette er platen for dem som «gillar en hes og rocky Häggkvist», sier hun og ler.

Selv om hun er blitt 45 år er hun ikke redd for å blir eldre.

- Det er kult! Jeg synes alderen er herlig, og det er godt å kjenne hvor trygg man er på seg selv. Jeg nyter at jeg slipper og strebe.

Karriereplaner Til tross for at hun har en lengre artistkarriere enn de fleste å se tilbake på, har ikke den svenske popstjerna tenkt til å gi seg med det første.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer