Hefner i nabokrangel

Playboys Hugh Hefner har begynt å invitere naboene til sitt hjem. Han håper en dose bunny-er demper klagelysten.

Hugh Hefner har rundet 75 år men er fortsatt en festløve, og dette har flere av naboene sett seg leie på. De klaget til myndighetene over en rekke fester i Hefners svære Playboy-mansion. Over 22 fester skal Hefner hatt de siste tre månedene i fjor.

Skal vi tro Hefners naboer er festene bråkete og skaper trafikkaos. Det har gått så langt at naboene nå anklager Hefner for å leie ut huset sitt til profesjonelle festarrangører.

Etterforsket

Myndighetene har etterforsket klagene, men fant ikke noe ulovlig i huset der Hefner har bodd med diverse Playboy-modeller gjennom årene.

- Det er ingen lov som regulerer hvor ofte du kan ha fest, og vi fant ingenting som tyder på at Hefner har leid ut huset, sier Dave Keim, sjefen for byggeforskriftene i Los Angeles, til Reuters.

Generøs Hefner

Ifølge Playboys talsmann Bill Farley er Hefner en svært generøs mann. Han inviterer venner fire-fem ganger i uka og har store fester to ganger i måneden.

Og Hefner tar anklagene fra naboene alvorlig. Han har invitert dem over, og tilbyr den lokale boligforeningen å holde møtene sine hjemme hos ham.

I tillegg er det bygd lydmur, og Hefner har satt en person til å overvåke lydnivået med en desibelmåler. Løsningen på trafikkproblemet er å sette opp busser som frakter gjestene til og fra festene.

- Vi håper vi kan legge dette bak oss, sier Farley.

DAMENES MANN: Hugh Hefner er her samlet med noen av kvinnene han inviterer på fest.Foto: SCANPIX/CAMERA PRESS
FESTLØVE: Hugh Hefner er glad i en fest, og Playboy-damene er sjølsagt invitert.Foto: SCANPIX/REUTERS
NABOKRANGEL: Naboene har klaget på festinga til Hugh Hefner. Og Hefner tar klagene alvorlig, og inviterer naboene over. Foto: SCANPIX/AP