Du leser nå Dagbladet Pluss
ETTERTRAKTET: Hege Schøyen (56) har nettopp fått hederspris som komiker. Hun har spilt en liten rolle som dansk kreker, av alle ting, i en svensk film regissert av Mikael Marcimain. De neste ukene går med til å pugge tekster til showet «Latter på latter» sammen med Linn Skåber og Cecilie Steinmann Nees som har premiere i oktober. Foto: LARS EIVIND BONES
ETTERTRAKTET: Hege Schøyen (56) har nettopp fått hederspris som komiker. Hun har spilt en liten rolle som dansk kreker, av alle ting, i en svensk film regissert av Mikael Marcimain. De neste ukene går med til å pugge tekster til showet «Latter på latter» sammen med Linn Skåber og Cecilie Steinmann Nees som har premiere i oktober. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer

Hege Schøyen har hatt migrene i 30 år, men endelig slapp smertene taket

- Jeg har rett og slett blitt frisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg har ingen tale, jeg skulle jo på hytta, sa Hege Schøyen da hun mottok hedersprisen under Komiprisen. På terrassen er prisvinneren blid som sola. Dagbladet møter Schøyen rett før hun reiser til fjells for å skrive tekster sammen med Linn Skåber og Cecilie «Cess» Steinmann Neess til showet «Latter på Latter» som har premiere i oktober.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer