Du leser nå Dagbladet Pluss

Hege Schøyen har hatt migrene i 30 år, men endelig slapp smertene taket

- Jeg har rett og slett blitt frisk.

ETTERTRAKTET: Hege Schøyen (56) har nettopp fått hederspris som komiker. Hun har spilt en liten rolle som dansk kreker, av alle ting, i en svensk film regissert av Mikael Marcimain. De neste ukene går med til å pugge tekster til showet «Latter på latter» sammen med Linn Skåber og Cecilie Steinmann Nees som har premiere i oktober. Foto: LARS EIVIND BONES
ETTERTRAKTET: Hege Schøyen (56) har nettopp fått hederspris som komiker. Hun har spilt en liten rolle som dansk kreker, av alle ting, i en svensk film regissert av Mikael Marcimain. De neste ukene går med til å pugge tekster til showet «Latter på latter» sammen med Linn Skåber og Cecilie Steinmann Nees som har premiere i oktober. Foto: LARS EIVIND BONESVis mer

(Dagbladet): - Jeg har ingen tale, jeg skulle jo på hytta, sa Hege Schøyen da hun mottok hedersprisen under Komiprisen. På terrassen er prisvinneren blid som sola. Dagbladet møter Schøyen rett før hun reiser til fjells for å skrive tekster sammen med Linn Skåber og Cecilie «Cess» Steinmann Neess til showet «Latter på Latter» som har premiere i oktober.

Og ja, hun virker glad.

- Å bli overrasket er ingen komfortabel situasjon for meg som bestandig er dødsforberedt på jobb. Det som overrasker meg er den utrolige varmen jeg møter fra mange mennesker. Nå har jeg bestemt meg for bare å ta imot.  

Brant ut

«Du, de beina der må vi bruke til noe», sa Yngvar Numme. Han la merke til den langbeinte koristen som tullet så mye i pausene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.