Hege Storhaug er ute med ny bok om slør

«Vi muslimer er slitne og drittlei av de som roper om demokratiet, og samtidig ikke tåler at mennesker med annen tro og kultur kler på seg som de vil eller spiser etter sin egen tradisjon. Vannlige muslimer er omringet av radikale idioter på begge sider. Ekstreme muslimer på den ene siden og deres samarbeidspartnere – bl.a. Storhaug – på den andre.Hvis noen virkelig ville hjelpe muslimiske kvinner til likestilling, gir dem utdanning og jobb i stedet for diskriminering!

Ahmed

«Hvorfor skal man tåle en tradisjon som går ut på å undertrykke kvinner? I et demokrati skal man jo nettop ikke akseptere kjønnsdiskriminering. Muslimske kvinner har likestilling og mulighet til utdanning og jobb i det norske samfunn. Er det noe som stopper dem fra å få det så er det som regel deres mannsjåvinistiske ektemenn og fedre.

KJ «Jeg synes alle damer burde påbys å gå toppløse. Det er jo klart kvinnefiendtlig at man skal behøve å dekke til brystene til enhver tid. Håper Storhaug skriver en bok om dette.

Djg «Det er det muslimske patrialske maktgrep som må løsnes og den kampen begynner med å fjerne de synlige symbolene så som hijab og burka.