Hege Storhaug er ute med ny bok om slør

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Vi muslimer er slitne og drittlei av de som roper om demokratiet, og samtidig ikke tåler at mennesker med annen tro og kultur kler på seg som de vil eller spiser etter sin egen tradisjon. Vannlige muslimer er omringet av radikale idioter på begge sider. Ekstreme muslimer på den ene siden og deres samarbeidspartnere – bl.a. Storhaug – på den andre.Hvis noen virkelig ville hjelpe muslimiske kvinner til likestilling, gir dem utdanning og jobb i stedet for diskriminering!

Ahmed

«Hvorfor skal man tåle en tradisjon som går ut på å undertrykke kvinner? I et demokrati skal man jo nettop ikke akseptere kjønnsdiskriminering. Muslimske kvinner har likestilling og mulighet til utdanning og jobb i det norske samfunn. Er det noe som stopper dem fra å få det så er det som regel deres mannsjåvinistiske ektemenn og fedre.

KJ «Jeg synes alle damer burde påbys å gå toppløse. Det er jo klart kvinnefiendtlig at man skal behøve å dekke til brystene til enhver tid. Håper Storhaug skriver en bok om dette.

Djg «Det er det muslimske patrialske maktgrep som må løsnes og den kampen begynner med å fjerne de synlige symbolene så som hijab og burka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer