Hege Storhaug forfaller til hatsk retorikk

Bunnivået er nådd, mener Dagbladets anmelder.

UTMELDT: Hege Storhaugs uforsonlige holdninger undergraver troverdighet hun en gang hadde. FOTO: HENNING LILLEGÅRD
UTMELDT: Hege Storhaugs uforsonlige holdninger undergraver troverdighet hun en gang hadde. FOTO: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: «Debatten rundt innvandring og islam er belemret med faktiske feil og fastlåste dogmer og myter.»

Slik åpner Hege Storhaug sin nye bok. Der lover hun oss sannheten om norsk innvandring, og uttrykker håp om at naivistene nå endelig innrømmer sine feil. Slik hun, i all beskjedenhet, også innrømmer at hun har «måttet justere sin virkelighetsforståelse kontinuerlig»: Virkeligheten har nemlig vist seg langt verre enn hun har påstått i sine foregående bøker.

Dyre innvandrerbarnRetorikken etableres med andre ord raskt i denne boka, som åpner med et kapittel viet den to år gamle debatten om sunnilederen Yusuf al-Qaradawi. Her «avslører» hun igjen at al-Qaradawi egentlig er terrorist (noe som for øvrig nå står å lese på Wikipedia).

Storhaug kommer så med et innvandringsregnskap som ikke overraskende går i innvandrernes disfavør. Det etterfølges av en rørende omsorg for disse (dyre) innvandrerbarna, som sendes tilbake til hjemlandet for å giftes bort.

Blodtørstig islamStorhaugs hjerte rommer mer. Hun forteller hvor dypt såret nettopp hun blir over påstanden om at muslimer er de nye jøder. Hun som leste «Anne Frank» som barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer