- Hei det er Tom Cruise

Filmstjernen brukte over to timer til å skrive autografer og ringe ukjente mennesker.

Mange Hollywood-stjerner er kjent for å sky fansen, i hvertfall om de omringes av mange av dem på en gang. Men Tom Cruise som kom sammen med kjæresten Penelope Cruz, tok seg mer enn god tid til fansen under premieren til filmen «Den siste samurai».

Tom Cruise hadde annonsert på forhånd at alle som møtte fram skulle få hans signatur. 5000 mennesker møtte fram på Leicester Square, midt i Londons teater- og kinostrøk i går kveld. Cruise var i perlehumør og skrev i vei. Da folk begynte å rekke han mobiltelefoner og ba han snakke litt med vennene og familien deres i andre enden, så gjorde Cruise det med et smil. Det ble mange håndtrykk, klemmer og minnebilder i fotoalbumene til fansen.

Måtte vente

De andre skuespillerne i filmen gikk inn i kinosalen etter 15 minutters møte med fans og presse. Selv kjæresten til Cruise forlot fansen ganske raskt. Men Tom ble igjen i to timer og femten minuttter.

Og dermed måtte filmpremieren utsettes i to timer til stjernen var på plass inn i salen. Tom Cruise har for vane å bruke lang tid med fansen når han er i London. Den gamle rekorden er 90 minutter i forbindelse med filmen «Minority Report».

<B>BARE ÉN TIL:</B> Ting tar tid når man bryr seg om fansen. Og de jublet over filmstjernens generøsitet.
MORN DU:</B> - Jeg er Tom Cruise, hvem er du? Det var mange som fikk seg en overraskelse da Tom Cruise ringe ukjente for å hilse fra vennene deres som var på premieren i London.
KOMMER DU SNART?</B> Penelope Cruz fikk ikke Tom Cruise for seg selv. I 15 minutter ventet hun, men han ble to timer til.