DEBATT

Hei, Erna, Jonas, Siv, Audun, Bjørnar, Knut Arild, Trine, Rasmus og Trygve!

Før dere tar helg: Glem partifarger og uenigheter for en stakket stund,- og omgjør dette vedtaket.

JENTA TIL HØYRE FIKK SITT LIV KNUST I DAG: Hva i himmelens navn er det som skjer? spør Bjørn Druglimo (til venstre) - en av mange støttespillere for Farida (til høyre). Foto: Privat.
JENTA TIL HØYRE FIKK SITT LIV KNUST I DAG: Hva i himmelens navn er det som skjer? spør Bjørn Druglimo (til venstre) - en av mange støttespillere for Farida (til høyre). Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Hei, Erna, Jonas, Siv, Audun, Bjørnar, Knut Arild, Trine, Rasmus og Trygve!

Dere kjenner jo ikke meg, men jeg heter Bjørn, - og må bare stille dere, statsminister og partiledere, noen spørsmål før dere tar helg. Det er fort gjort, og jeg skal ikke bry dere med floskler som «kjære dere», «vær så snill» og «kan dere ta hensyn». Nei, vi dropper det tullet, og går heller rett på sak!

Jeg er nemlig en av veldig mange støttespillere til 12 år gamle Farida Khurami. Ja, hun uskyldige jenta som det er bilde av ved siden av meg. Jenta som i dag fikk livet sitt knust på grunn av et helt hinsides vedtak fra UNE. Ei tapper, skoleflink og hyggelig jente fra Dokka som hadde hele livet foran seg. Hadde!!! Jeg gjentar det ,- HADDE hele livet foran seg.

Hva i himmelens navn er det som skjer? Ikke meningen å være frekk, men jeg må bare stille noen spørsmål. Er ikke vi i Norge en rettsstat lenger? Bryr vi oss ikke om domstolene våre? Tråkker vi på mennesker som allerede ligger nede? Bryr vi oss ikke om vår egen Grunnlov som sier at vi skal ta hensyn til barnets beste? Har ikke asylbarn rettssikkerhet på lik linje med andre? Er ikke alle mennesker like mye verdt? Nei, vet dere hva...Denne saken er en skam for Norge som nasjon. Men det er heldigvis ikke for sent.

For dere kan nå SAMMEN rette det opp!

Glem partifarger og uenigheter for en stakket stund,- og omgjør dette vedtaket fra UNE Det er nemlig ikke verdt papiret det er skrevet på.

Men det haster! Iverksett tiltak, og sørg for at rettferdigheten skjer fyllest,- og hent Farida og foreldrene hjem til Norge!

PS! Hvis UNE har et håp om at denne saken forhåpentligvis går i glemmeboka etter hvert, - så glem det! Vit at vi gir oss aldri i kampen for Farida! ALDRI! Det er egentlig nå det starter 💪💪💪

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer