Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Heiagjengen på plass

I går kunne Jostein Hasselgård endelig ta imot en klem fra mamma Eva og kyss fra kjæresten Yvonne.

RIGA (Dagbladet): Hele 23 av hans nærmeste ankom Riga, og er på plass i salen i kveld for å heie.

Jostein Hasselgård (24) nærmest drukner i omfavnelser når mamma og pappa, lillebror og kjæresten, og tanter, onkler og søskenbarn flokker seg rundt ham. Men før søndag får han sett lite til sine kjære, for han har fullt opp med prøver og forberedelser. - Det er herlig å endelig se dem, og selv om jeg ikke får vært så mye sammen med dem, er det deilig å vite at de er her. For man blir litt forvirret av å være stjerne i ei uke, sier Jostein.

Stolt mamma

I fire år har han vært kjæreste med Yvonne Elveland fra Sykkylven, og også hennes foreldre har reist til Riga for å heie på Jostein.

- Jeg er mye mer nervøs enn Jostein - ikke for at det ikke skal gå bra, men for hele sirkuset. Og selv om vi har hatt kontakt på telefonen, er det godt å endelig se ham, sier Yvonne.

Også mamma Eva syntes det var godt å få gitt sønnen en god klem.

- Vi er så stolte av Jostein, ikke minst av hvor godt han takler alt oppstyret. Vi har hatt tett kontakt helt siden han vant den norske Grand Prix-finalen, og gleder oss veldig til å se finalen, sier hun.

Sommerfugler

Jostein selv våknet for første gang med sommerfugler i magen i går.

- Vi har et internt veddemål i delegasjon om hvorvidt jeg kommer til å bli nervøs, men jeg er ikke det ennå, sier han.

En journalist lurer på om det er kjæresten han tenker på når han synger «I'm not afraid to move on».

- Nei det gjør jeg ikke, alvorlig talt, jeg kan like gjerne tenke på ei generell drømmedame som Jennifer Lopez. Det viktige er at jeg ikke begynner å fokusere på hvordan håret ser ut, eller at det sitter 200 millioner mennesker og ser på.

FAMILIEN PÅ PLASS: I går ankom mamma Eva Ringsby og pappa Thorbjørn Hasselgård for å heie på Jostein i Riga. Kjæresten Yvonne Elveland og en hel flokk av hans nærmeste vil også være på plass i salen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media