Gullruten 2018:

«Heimebane» kan bli årets store Gullruten-vinner

Her er de nominerte til TV-prisene.

FOTBALLDRAMA: "Heimebane" handler om et lag og en kvinnelig trener som forsøker å bevise at de hører hjemme i Eliteserien. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag ble årets nominerte til Gullruten presentert i Østbanehallen i Oslo. Prisutdelingen har som hensikt å oppsumere fjoråret innen norsk tv-produksjon.

Blant de som er nominert i flest katogorier er NRK-serien «Heimebane». Den konkurrerer blant annet om å vinne i kategorien beste dramaserie. I denne kategorien konkurrerer de mot «Aber Bergen», «Skam» og «En natt».

«Heimebane» kan også stikke av med prisene beste mannlige skuespiller og beste kvinnelige skuespiller, representert ved Axel Bøyum og Ane Dahl Torp.

Det samme kan skje «En natt», der Anders Baasmo Christansen og Myanna Buring er nominert i de samme kategoriene. «Heimebane» og «En Natt» blir dermed som konkurrenter å regne under Gullruten.

Foruten Bøyum og Baasmo Christiansen, finner vi Tobias Santelmann og Odd Magnus Williamsson i kategorien beste mannlige skuespiller.

Dahl Torp og Buring konkurrer mot Ellen Dorrit Petersen og Gørild Mauseth om å ta hjem prisen for beste kvinnelige skuespiller.

I kategorien «beste underholdningsprogram» finner vi «En kveld hos Kloppen», «Stjernekamp», «Huskestue» og «Truls ala Hellstrøm».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer