Heimly vraket

Per Heimly har feiret mange fuktige lag med Ari Behn, men får ikke være med når den tidligere bestevennen gifter seg med prinsesse Märtha.

Hvis fotografen Heimly selger private bilder av Ari, er vennskapet over. Den konkursrammede Heimly skal være tilbudt en halv million kroner for å selge private festbilder før prinsessebryllupet.

- Dette vil jeg ikke kommentere, sa Per Heimly til Dagbladet i går kveld.

Så seint som torsdag kveld fortalte Heimly til Dagbladet at han regnet med å bli invitert. En person med nært kjennskap til både Heimly og Behn sier til Dagbladet at konflikten mellom de to har tilspisset seg utover våren:

- Ari har lagt sterkt press på Per: Hvis han selger bildene, er forholdet over. Per mener at han er i sin fulle rett til å selge de private bildene.

- Er du og Ari Behn fortsatt venner? spurte Dagbladet torsdag kveld.

- Ari har en helt spesiell plass i hjertet mitt, men vi er ikke så mye sammen som før. Det er mange grunner til det. Life goes on, sier Heimly.

- Tjener penger nå

Se og Hør skal ha tilbudt Per Heimly et beløp på flere hundre tusen kroner for retten til å trykke bilder av Ari. Betingelsen skal være at de kan trykkes før prinsessebryllupet. Etterpå taper bildene seg i verdi.

- Det er helt ålreite, fine bilder. Per og Ari sammen på stranda, litt fest- og fyllebilder, sier Dagbladets kilde.

Ett av bildene skal vise Ari Behn liggende oppå et stort norsk flagg.

- Det er ikke så mye penger for meg, sier Heimly om det angivelige tilbudet fra Se og Hør.

- Du ble slått personlig konkurs i fjor høst?

- Det er riktig. Fjoråret var et helvete for meg, både personlig og økonomisk. Men nå jobber jeg bra.

Redaktør Trond Stensåsen i Se og Hør vil ikke kommentere om bladet har kjøpt bildene:

En kilde sier at Ari Behn er blitt «paranoid i forhold til å beskytte sin egen person». Årsaken skal være påtrykket fra både Slottet og norsk sikkerhetspoliti om å holde fortida bak seg.Filmregissør Marius Holst (37), kjent for filmene «Ti kniver i hjertet» og «Øyenstikker», bekrefter at han de seinere åra er blitt venn med Ari Behn. - Ari har et stort hjerte, sier Holst til Dagbladet.

BESTEVENNEN: - Ari har en spesiell plass i hjertet mitt, sier Per Heimly, som ikke er invitert i bryllupet. Her er bestevennene hjertelig til stede under premieren på Pål Sletaunes film «Amatørene».