Anmeldelse «Kollektivt selvmord», Nordland Teater:

Heisatur i overfladisk landskap

«Kollektivt selvmord» er et forsøk på å lage teater med hjerte. Det blir litt for halvhjertet.

PÅ REISE: John Sigurd Kristensen og Stein Grønli i «Kollektivt selvmord» på Nordland Teater. Foto: Lars Solbakken, Nordland Teater
PÅ REISE: John Sigurd Kristensen og Stein Grønli i «Kollektivt selvmord» på Nordland Teater. Foto: Lars Solbakken, Nordland Teater Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEATER: Så lenge der er sprit, er der liv. Sprit er der.

De samlede selvmordskandidatene i «Kollektivt selvmord» drikker seg gjennom forestillingen. De har fortalt publikum at de ikke lenger ønsker å leve, og nå forteller de stadig hvor trivelig de har det sammen - mens de tømmer i seg den ene flaska etter den andre.

Fra A til B

Teaterforestillingen går raskt gjennom romanens handling. Direktør Rellonen (John Sigurd Kristensen) og oberst Kemppainen (Stein Grønli) møtes tilfeldigvis når de begge to prøver å begå selvmord i en og samme låve en midtsommernatt. Det får dem til å bestemme seg for å samle flere selvmordskandidater.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer