- Heite damer er ofte dumme, og bør ikke få stemme

Fox News-profil mener unge jenter må holde seg til Tinder.

DE DEILIGE ER DUMME: Kimberly Guilfoyle er eks undertøysmodell og profil på TV-kanalen Fox News. Hun mener pene damer ikke bør få stemme ved valg. Foto: Evan Agostini InvisionAP
DE DEILIGE ER DUMME: Kimberly Guilfoyle er eks undertøysmodell og profil på TV-kanalen Fox News. Hun mener pene damer ikke bør få stemme ved valg. Foto: Evan Agostini InvisionAP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Unge og pene kvinner bør ikke få stemme ved valg, sier Fox News-profil Kimberly Guilfoyle (45).

Årsak? De er for heite!

Under en debatt i Fox-programmet «The Five» tok nemlig Guilfoyle, som også er tidligere undertøysmodell, til orde for at flotte unge kvinner som oftest er dumme og selvoptatte.

Pen? Hold deg på Tinder! Guilfoyles logikk er at det er umulig for pene damer å bry seg særlig om annet enn seg selv. De henger rett og slett ikke med på verden utenfor sminkespeilet, skal vi tro Guilfoyle.

Derfor bør de også slippe, for deres egen og for vår skyld. Og Guilfoyle, som selv er utdannet jurist må vite, stanset ikke heller der: Også jurytjeneste bør unge kvinner få slippe.

- De skjønner det bare ikke, sier hun.

Om dette virker noe planløst av TV-personligheten, fortvil ikke! Hun har nemlig forslag til hva kvinner heller bør bruke tiden til på:

- De er unge og deilige og løper rundt uten en eneste bekymring i verden. La oss bare unnskylde dem, og la dem vende tilbake til Tinder og Match.com.

Bakgrunnen for debatten var statistikk som viste at eldre amerikanske kvinner hadde en tendens til å stemme på det republikanske partiet. Guilfoyle mente at det skyldes en livsvisdom som unge, digge og bekymringsløse damer ikke kan skilte med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer