Heksa er tilbake

Hvis ikke «Blair Witch Project» skremte deg fra ryggsekk og telttur i skogen, kommer nå oppfølgeren. Men før premieren på «Book of Shadows: Blair Witch 2» kan sci-fi og skrekkfans ta turen innom filmens nettfestival.

Fra i dag klokka 18 og tre døgn fremover er det festivaltid på nettet. På Blair Witch Webfest kan du diskutere oppfølgeren med regissør Joe Berlinger. Se liveopptredener med banda fra filmmusikken og ta en nettprat med trommis Lars Ulrich i Metallica. Du kan også lære litt om heksene som lever blant oss.

Nettfestivalen arrangeres i forbindelse med premieren 27. oktober på «Book of Shadows: Blair Witch 2». Regissør Joe Berlinger (Paradise Lost) lover en annerledes film enn originalen, en narredokumentar filmet med håndholdt kamera om tre studenter som møter døden i skogen ved Burkittsville, Maryland.

- Jeg tror folk forventer en dårligere oppfølger. Derfor har jeg valgt å lage det motsatte av det forventede, blant annet en så vakker film som mulig, sier Berlinger til Entertainment Weekly.

I filmen har Burkittsville blitt en turistattraksjon for Blair Witch-fans. Fire nysgjerrige ungdommer tar en guidet campingtur i Black Hills, og overnatter ute ved hytta til eneboeren Rustin Parr. Han ble henrettet for drapet på sju barn - en ugjerning som ble koblet til Blairheksa. Morgenen etter er fem timer av natta fjernet fra ungdommenes hukommelse. Etter hvert flettes legenden og virkelighet sammen, og skrekken begynner. Håper vi.

«Book of Shadows: Blair Witch 2» er Joe Berlingers spillefilmdebut. Fra før er han kjent for sine dokumentarfilmer «Paradise Lost» og «Brother's Keeper». Med seg har Berlinger de fem ukjente skuespillerne Stephen Barker-Turner, Kim Director, Jeffrey Donavan, Erica Leerhsen og Tristan Skylar. Filmen har premiere i Norge 3. november

Lenker:

www.blairwitchwebfest.com

Hjemmesida til «Book of Shadows: Blair Witch 2»