Hektisk knappetrykking i februar

«Devil May Cry 4» neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På fredag kunngjorde Capcom at «Devil May Cry 4» vil lanseres i februar. Spillet kommer samtidig til Xbox 360 og PlayStation 3, mens de som venter på den tidligere kunngjorte PC-versjonen ser ut til å måtte vente litt lenger. Tidligere var det snakk om at alle versjonene skulle lanseres i 2007.

I «Devil May Cry 4» introduseres den unge ridderen Nero. Han er en mektig kriger som er en del av Order of the Sword, en religiøs gruppe som forsøker å renske verden for demoner. Plutselig slakter den legendariske ridderen Dante ned en stor gruppe av ridderne i ordenen, og nå vil Nero finne ut hvorfor Dante tilsynelatende har snudd seg mot menneskeheten.

I løpet av spillet får vi både spille som Nero og seriens tradisjonelle spillhelt, Dante. Hver av dem har selvsagt sine egne unike egenskaper, og nykommer Nero kan blant annet skryte av en magisk høyrehånd. I tillegg vil vi møte en rekke nye figurer og gamle kjenninger, inkludert Trish og Lady.

Gameplayet følger i kjente fotspor, og leverer en kombinasjon av nærkamp og skyteaction. Denne gangen får vi også et nytt kampsystem som lar spillerne gyve løs på de onde hordene med en endeløs rekke kombinasjonsbevegelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer