Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hektisk rock\'n\'roll-liv

QUART (Dagbladet.no): Ralph Myerz svarte leserne. Se svarene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trommis Tarjei Strøm i bergensbandet Ralph Myerz and the Jack Herren Band lever rock\'n\'roll-livet denne uka. Natt til onsdag sørget han for rytmene under konserten til artistkollega Magnet. I morges gikk turen til Canada der Ralph Myerz gir en konsert, snur i døra og flyr tilbake til Kristiansand og Quart-festivalen.

- Jeg har sovet en symboltime etter spillejobben med magneten. Nå er jeg på vei til Amsterdam for å møteresten av gjengen før vi drar til Canada, sier Tarjei til Dagbladet.no

Penger fra staten

Turen over dammen kom i stand etter at Ralph & Co fikk støtte fra staten.

- Møt oss

- Det er i utgangspunktet idiotisk å dra over for en konsert. Men vi har fått støtte til utenlandsturnering og da står vi friere til å gjør det vi vil. Det er superfint, sier Tarjei.

Ralph Myerz and the Jack Herren Bands balsam-musikk er nok et bidrag fra det særdeles potente Bergens-miljøet. Det groovy debutalbumet «A Special Album» høstet gode kritikker tidligere i år.

Er det noe du lurer på om trioen har du nå sjansen.

- Vi er tilbake i Kristiansand på lørdag. Da har vi en avtale Dagbladet.nos lesere klokka 13.30. Send inn spørsmål nå, sier Tarjei.