Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Sommerferie:

Heldigvis er det fortsatt slik at de beste opplevelsene i livet er gratis

I dag vil jeg fremsnakke kortreiste sommerferier.

NORGESFERIE ER LIKE BRA: Denne innleggsforfatteren forteller om hvor fint det kan være å tilbringe sommeren i Norge. Ikke alle har verken råd eller tid til å henge seg på jaget etter det «perfekte» liv, skriver han. Foto: Frank May / NTB Scanpix
NORGESFERIE ER LIKE BRA: Denne innleggsforfatteren forteller om hvor fint det kan være å tilbringe sommeren i Norge. Ikke alle har verken råd eller tid til å henge seg på jaget etter det «perfekte» liv, skriver han. Foto: Frank May / NTB Scanpix Vis mer
Meninger

Der pengene ikke rår, men hvor det er like muligheter for oss alle.

Det være seg i egen hage, gata der man bor eller i en ballbinge i nabolaget. Ved et vann, en liten bekk eller løpende over en vilter vannspreder.

Bading, trampoline eller fisketurer i solnedgang. Graving av meitemark. Trepinne, snøre og fiskekrok. Isoporbit som dupp. Ringer i vannet. Venting og spenning.

Lukten av nyslått gress. Skrubbsår på knærne og «Donald-plaster» i panna. Gjemsel, hoppe tau og sykling i gata. Kjærestesnakk, vennskap og is i alle kjøleskap.

Blomsterkranser, morellspising og markjordbær på strå.

Glede og latter. Men også kunsten å kunne kjede seg. Avkobling fra hverdagen. Gode og uforglemmelige minner skapt sammen med sine nærmeste.

PS! La oss voksne huske på at ved sommerferiens ende, om det være seg som for eksempel lærere, fotballtrenere eller som foreldre, så må vårt hovedfokus til barna vi møter på vår vei være om de har hatt det bra i sommerferien, og ikke hvor mye de har reist.

Ikke alle har verken råd eller tid til å henge seg på jaget etter det «perfekte» liv. Men heldigvis er det fortsatt slik at de beste opplevelsene i livet er gratis.

Fortsatt god sommer!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media