Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aune Sand

«Hele livet har jeg ventet på å møte henne. Suge kraften fra skjødet hennes»

Ufiltrert Aune Sand i ny Erik & Kriss-video.

MUSIKKVIDEO: Livsnyteren Aune Sand er med i videoen til Erik og Kriss, og snakker i champagnerus om kvinner. Regi: Frederic Esnault / Foto: Reuben Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I den nye musikkvideoen til rapartistene Erik Mortvedt og Kristoffer Tømmerbakke, «Leker deilig», spiller livsnyteren Aune Sand (51) seg selv i hovedrollen. Og den kontroverselle og frittalende fyren skuffer ikke.

I kjent stil bobler han av frivol lykke over kvinnekjønnet mens han tyller i seg champagne.

- Kraften fra kjødet hennes

Videoen er en orgie i champagnedrikking, dansing, flørting og en hyllest til kvinnen og seksualiteten i kjent Aune Sand-stil. I videoen smører han Erik & Kriss inn med maling og kysser den norske modellen Marlen Fjeldstad og bryter livsbejaende ut:

«Hele livet har jeg ventet på å møte henne. Suge kraften fra skjødet hennes».

- Du overlater ikke mye til fantasien her, Aune? hør bare hva du sier: «Det var noen rumpeballer, og de var helt vidunderlige». «Nå begynner vi å snakke. Tilbake til den gangen jeg var ung og jentene fikk gjennomgå. Vi limte dem oppetter veggen».

- Jeg har passert 50 år, hadde en annen virilitet den gang jeg var ung. Men jeg elsker kvinner og befruktningen er høydepunktet - det flotteste og vareste øyeblikket i livet, sier Sand.

Takterrassen i West Village

- Både Kriss og jeg er stor fan av Aune Sand. Vi sier ofte til hverandre: «Hva ville Aune Sand gjort nå». Derfor tok vi kontakt med ham da vi fikk ideen til videoen, sier Erik Mortvedt.

Og Aune Sand var ikke vond og be, og dermed bar det over til New York.

- Aune Sand tok imot oss på takterrassen i West Village, der han bor med familien. Vi startet opptakene tidlig på morgenen og holdt på hele dagen, sier Mortvedt.

Ikke vanlig griseprat

- «Leker deilig» er et portrett av en dag hvor alt er stang inn, en helt perfekt dag - og hva er bedre enn å tilbringe den med Aune Sand og masse champagne? Aune er en positiv stormvind, annerledes alle oss andre - det renner gullkorn ut av ham hele tiden, sier Mortvedt.

Han trekker fram Aune Sands hyllest til kvinnen.

- Mange reagerer på hans måte å omtale kvinner på. Det er ikke vanlig griseprat, han snakker om kvinnekjønn og begjær i poetiske åndedrag, det er stor kunst. Aune er en fin fyr uten et eneste vondt fiber i kroppen, sier Mortvedt.

Han forteller om innspillingen og møtet med Sand som noe av det morsomste han har vært med i musikkarrieren.

I videoen gjørmebader Erik & Kriss i en blanding av maling og champagne, og «bademesteren» er Aune Sand.

- Ja, det ble en lang dag med mye drikke. Jeg mistet tellinga, men det gikk med over 20 flasker champagne, sier Mortvedt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!