Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hele Lynch-familien er en slager

LONDON (Dagbladet): Boyzone-stjernen Shane Lynch har spilt bandet fram til seks topplasseringer på den britiske hitlista. Nå har Shane fått konkurranse: Fra sine tvillingsøstre i popgruppa B'Witched.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien Lynch fra Irland framstår akkurat nå som den store musikkfamilien på de britiske øyer. Den britiske hitlista er måler for suksess i Storbritannia, og her har familien Lynch sikret seg ti topplasseringer.

Hit-kone

- Vi har egentlig 11 topplasser, fordi min kone har også en fra da hun sang i gruppa Eternal, sier Shane Lynch til The Sun.

Forleden mistet Boyzone topplasseringen på hitlista, og den som suste forbi dem var B'Witched. Akkurat det gjorde Shane Lynch glad.

- B'Witched flyr for tida. Jeg er ikke sikker på at de andre gutta i Boyzone var glade da vi ble passert av B'Witched forleden, men selv jublet jeg. Tvillingene Edele og Keavy fortjener all suksess, sier Shane Lynch.

Flere kommer

I tillegg til familien Lynchs suksess i Boyzone og B'Witched, så kommer familiens eldste jente Tara stormende. Hennes band Fab gjør det bra for tida, og tida vil vise om også Fab erobrer toppen av hitlista.

Familiens yngste, Naomi (16), har akkurat avsluttet skolen, og er allerede i studio hvor hun spiller inn et album.

- Da vi vokste opp drømte ingen av oss om at vi skulle bli en stor showbusiness-familie. Vi var vanlige barn i en helt vanlig familie, sier Shane Lynch.

Han legger til at han kommer fra en varm kjernefamilie. Alle er stolte av hverandre, og ingen misunner dem som oppnår suksess. Ingen av foreldrene er spesielt musikalske, og de er like overrasket over barnas musikalske suksess.

SUKSESS: Tvillingsøstrene Edel og Keavy Lynch har kjempesuksess med B'Witched.