<strong>LEKKASJER:</strong> Både bilder fra innspilling og detaljer fra neste «Game of Thrones»-sesong har lekket ut. Her Emilia Clarke som Daenerys Targaryen. Foto: HBO
LEKKASJER: Både bilder fra innspilling og detaljer fra neste «Game of Thrones»-sesong har lekket ut. Her Emilia Clarke som Daenerys Targaryen. Foto: HBO Vis mer

«Game of Thrones» sesong 7

Hele plottet for neste «Game of Thrones» kan være avslørt

Avslørende detaljer fra innspilling og manus avsløres på løpende bånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Gjennom seks sesonginnspillinger har gigantsuksessen «Game of Thrones» vært særs godt bevoktet.

Hemmelighetskremmeriet har vært stort, og tv-selskapet HBO har sjelden engang villet bekrefte hvem som har roller i de kommende sesongene. Fanatikere har samlet seg rundt noen få snikbilder for å tolke mest mulig om handlingen som venter, mens HBO har gått hardt ut mot personer som avslører for mye.

Men innspillingen av den syvende sesongen virker å bli annerledes. Siden innspillingen startet i slutten av august har en rekke bilder avslørt mye handling, blant annet hvilke sentrale karakterer som møtes i løpet av neste sesong.

De siste dagene har en annen lekkasje opptatt både «Game of Thrones»-fanatikere og -skuespillere: Hele hovedplottet i de syv episodene av syvende sesong kan være avslørt på nettet, melder blant annet Daily Express.

Svært detaljerte beskrivelser av utviklingene i samtlige episoder har blitt lagt ut på ulike fora på nettet.

- Synd og skam

Vi holder oss for gode til å viderebringe detaljene fra de påståtte lekkasjene her, men nå skal det altså bare et googlesøk til for å få tilsynelatende god innsikt i hva neste sesong bringer.

Slikt opprører både fans som ikke klarer å dy seg og skuespillerne som trakterer rollene i serien. Nathalie Emmanuel, som spiller dronningrådgiveren Missandei i serien, har tatt til Twitter for å lufte frustrasjon.

- Skuffende å se at noen vil ødelegge sesong 7 for alle andre. Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke kan fokusere på å lage en god sesong for alle fans i fred og ro. Det er synd og skam, skriver Emmanuel.

Forbi bøkene

Den syvende sesongen blir også den nest siste av fantasy-tv-serien, som nå for lengst har skutt forbi bøkene den er basert på i handling.

Det er fem år siden forfatter George R. R. Martin ga ut forrige bok i serien, kalt «A Dance with Dragons». Serieskaperne David Benioff og D. B. Weiss skriver nå originalinnhold for serien på egen hånd, men har også fått innsikt i forfatterens disposisjoner og planer for plottet videre.

Det har knyttet seg stor spenning til nøyaktig når neste bok i serien dukker opp, men nå virker det som alle involverte har innfunnet seg med at det er tv-serien som kan si «snipp, snapp, snute» først. Det blir etter planen i 2018.

PINLIGE TABBER: Alt går ikke helt etter planen, selv for Game of thrones-skuespillerne. Her er de pinlige glippene som aldri nådde dagens lys, inntil nå. Video: HBO Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer