Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hele verden i «Gylne Tider»

Øyvind Mundh & co. møter noen av 80-tallets største verdensstjerner på TV 2. Se lista!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet.no): - Vi har jobbet mye i to år, og har møtt mange av de ikonene vi ble så godt kjent med noen tiår tilbake. Det største var kanskje å få møte Linda Evans fra Dynastiet, selve dronninga. Det var mye styr for å få det til, men vi klarte det, sier Øyvind Mundh til Dagbladet.no

De har også møtt Richard Clayderman, som var så stor med «Ballade Pour Adeline», Tanita Tikaram, som erobret Norge med sin melankolske stemme, Live Aid-artist Bob Geldof, artistene Cliff Richard, Bonnie Tyler og Nicole, som vi husker med «Ein bisschen Frieden».

Andre gode navn på den lange lista er skjønnhetene Samantha Fox og Bo Derek, fotballheltene Bruce Grobbelar, Karl Heinz Rummenigge, Ian Rush og Peter Shilton.

Under presentasjonen av TV 2s høstprogram i formiddag, hadde Øyvind Mundh med seg den britiske artisten Limahl, som kanskje ble mer kjent for hårsveis og klær enn musikken han laget.

- Han er en artig kar, som vi møtte i Sjømannskirken i London. Det ble en ny opplevelse for ham, men hva gjør man når det regner ute og trenger hjelp i utlandet, forklarer Øyvind Mundh.

Stolt TV 2-sjef

Rundt 50 verdensnavn sa ja til å møte guttene fra «Gylne Tider», og alle ble med på å synge hver sin strofe av «We are the World».

- Jeg er mektig stolt av hva disse guttene har fått til. Dette er så det holder, med kjente og gode navn fra store deler av verden, sier TV 2-sjef Kåre Valebrokk.

MANGE IKONER:Den britiske artisten Limahl var kanskje ikke det største ikonet, men han gjorde seg godt kjent med hårsveis og klær. - En artig kar, sier Øyvind Mundh. Foto: Oddmund Lunde
MANGE IKONER:Den britiske artisten Limahl var kanskje ikke det største ikonet, men han gjorde seg godt kjent med hårsveis og klær. - En artig kar, sier Øyvind Mundh. Foto: Oddmund Lunde Vis mer

Av alt materialet som er produsert, blir det ni timeslange program på TV 2 utover høsten.

Disse får du se i «Gylne Tider»:

Bangles

Billy Lovelady

Bo Derek

Bob Geldof

Bonnie Tyler

Bruce Boxleitner

image: Hele verden i «Gylne Tider»

Bruce Grobbelar

Cliff Richard

Desireless

Double

Duane Loken

Eddie the Eagle

Eric Heiden

FR David

Gary Burghoff

Glenn Medeiros

Ian Rush

Imagination

Irene Cara

Jim Diamond

Karl Heinz Rummenigge

Katrina Leskanich

Kim Wilde

Lee Curreri

Limahl

Linda Evans

Lorenzo Lamas

Mai Tai

Mark Hammil

Mel Smith

Micheal Winslow

Nick Van Eede

Nicole

Nik Kershaw

Opus

Pamela Sue Martin

Pat Sharp

Peter Shilton

Richard Chamberlain

Richard Clayderman

Richard Kiel

Ryan Paris

Sabrina

Samantha Fox

Sandra

Sandra Kim

Stefanie Powers

Tanita Tikaram

Tiffany

Tony Hadley

Vanilla Ice

Robert Guillaume