Sacha Baron Cohen:

- Hele verden ler av deg

Etter Donald Trumps kritikk av komikeren, slår Cohen kraftig tilbake.

KONFLIKT: I kjølvannet av Sacha Baron Cohens nye film, har det blitt ordkrig mellom Cohen og Donald Trump. Foto: CBSNews/60 MINUTES via AP)
KONFLIKT: I kjølvannet av Sacha Baron Cohens nye film, har det blitt ordkrig mellom Cohen og Donald Trump. Foto: CBSNews/60 MINUTES via AP) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Baron Cohens nye film «Borat Subsequent Moviefilm» ser vi Trumps advokat Rudy Giuliani bli fanget opp av skjult kamera, mens han ligger på en hotellseng med hånden i buksen sammen med en ung skuespiller. Han tror det er en ung TV-reporter, men egentlig er det den 24-årige skuespilleren Maria Bakalova, melder NTB.

Giuliani skriver i en kommentar at han ikke gjorde noe upassende, men framholder at han bare ordnet litt på skjorta si, skriver NTB.

- Ekkel fyr

Om bord på Air Force One på fredag gikk Trump hardt ut mot Cohen.

- Jeg synes ikke han er morsom. For meg er han en ekkel fyr, sa Trump.

Cohen slår i en Twitter-melding kraftig tilbake mot Trump.

- Donald. Jeg setter pris på den gratis publisiteten for Borat! Jeg finner ikke deg morsom heller. Men likevel ler hele verden av deg. Jeg ser alltid etter folk til å spille rasistiske tullinger, og du trenger en jobb etter 20. januar. La oss snakke, skriver Cohen.

20. januar er datoen der presidenter blir innsatt i USA.

IT'S NICE: «Borat 2» har begrenset satirisk slagkraft og er ekstremt grovkornet og smakløs, men likevel umulig ikke å gryntele av, mener Dagbladets anmelder. Video: Amazon Prime Vis mer

Kom seg inn i Det hvite hus

I en promovideo lagt ut av Cohen, vises det bilder av skuespiller Bakalova, som er til stede i Det hvite hus.

Det ble ikke foretatt noen sikkerhetstest eller covid-19 test i forkant av besøket, skriver DailyMail. Det har ført til flere spørsmål om hvilke sikkerhetstiltak som gjennomføres i Det hvite hus.

Dette har også ført til at Sacha Baron Cohen tok til Twitter, under karakternavnet Borat.

Tidligere i klammeri

Det er ikke første gang Cohen og Trump er i konflikt med hverandre. I 2003 «pitchet» Cohen en ide for Trump under sitt alter ego Ali G, som en del av en HBO-serie. Pitchen var en hanske man kunne bruke når man spiser iskrem, for å unngå at isen drypper.

Trump husket åpenbart denne seansen godt, og sa dette i møte med pressen, melder Deadline.

- For flere år siden forsøkte han å lure meg. Og jeg var den eneste som sa nei. Jeg vet ikke noe om ham, utenom at han prøvde å lure meg. Han kom inn som en BBC-anker, sa Trump

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer