Du leser nå Dagbladet Pluss

Helenas Helvete

Da Helena Brodtkorb ble mor fikk hun en skremmende innsikt i noe hun aldri hadde sett for seg. Hun fikk tanker om å forlate sitt eget barn.

ENSOMT: - Det var så ensomt i mammalitteraturen. Det var ingenting i hyllene jeg følte at jeg kunne speile meg i, sier Helena Brodtkorb. Foto: Paul Paiewonsky / Dagbladet MAGASINET
ENSOMT: - Det var så ensomt i mammalitteraturen. Det var ingenting i hyllene jeg følte at jeg kunne speile meg i, sier Helena Brodtkorb. Foto: Paul Paiewonsky / Dagbladet MAGASINETVis mer

IKKE FERDIG SNAKKA:

Hvem er du og hvorfor ser vi deg overalt om dagen?

-Jeg er Helena Brodtkorb og jeg eehm... Jeg har skrevet en bok som... Altså jeg har skrevet en mammabok som tydeligvis, ah, hva skal jeg si?

En bok som har fått bein å gå på?

-Ja! Det var godt sagt!

Du skal bli tvillingmor?

-Det skal jeg! Hahah... To identiske gutter. Trebarnsmor på 28 år. Har du hørt noe så eksotisk før?

Nei, det er imponerende innsats! Men du er allerede mor til ei lita jente og du er gift med en av Norges mest opptatte og berømte menn, Sivert Høyem. Hvordan skal dette gå?

-Det kommer til å gå til helvete! Hahaha! Bare vent. Om tre år så sitter jeg, Sivert Høyem og den Fillipinske au pairen vår på Skavlan og snakker ut om forholdet som møtte veggen. Da blir folk hvertfall irriterte!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.