Helene Olafsen blir TV 2-programleder

Jubler over ny jobb.

COMEBACK: Helene Olafsen har vært å se på skjermen gjennom OL. Nå har hun funnet et mer langvarig TV-hjem, som programleder for TV 2. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
COMEBACK: Helene Olafsen har vært å se på skjermen gjennom OL. Nå har hun funnet et mer langvarig TV-hjem, som programleder for TV 2. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I høst vant tidligere snowboarder Helene Olafsen (28) «Skal vi danse» på TV 2. Etter en spennende finale mot skuespiller Cengiz Al var det til slutt 28-åringen som stakk av med seieren, og feiret med et jubelbrøl.

De siste månedene har hun vært å se på NRK og på jobb for Discovery, og var blant de heldige som fikk reise til Sør-Korea under OL. Nå gjør idrettsprofilen comeback hos TV 2.

I en pressemelding skriver kanalen at Olafsen blir å se på deres flater fremover, som en del av både sports- og underholdningssatsingen deres.

- «Kanal-hore»

- Jeg har lyst til å utvikle meg videre som programleder, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i TV 2, sier hun i en pressemelding torsdag.

Pressemeldingen opplyser om at Olafsen selv hadde flere tilbud, men at hun valgte TV 2 etter en «knivskarp konkurranse», ifølge sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Olafsen forteller at hun gleder seg til å begynne, og kan røpe at de allerede holder på å utvikle flere produksjoner.

Jansen Hagen forteller at det i første omgang for den tidligere snowboarderens del vil bli Tour de France og fotball-VM på tapetet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer