Sam Loudermilk (Ron Livingston) er en tørrlagt alkoholiker som bruker litt uortodokse metoder for å få andre til å følge hans eksempel. Foto: HBO NORDIC
Sam Loudermilk (Ron Livingston) er en tørrlagt alkoholiker som bruker litt uortodokse metoder for å få andre til å følge hans eksempel. Foto: HBO NORDICVis mer

Strømmetips

Helgas beste nett-tv-tips

Dette kan du strømme i helga.

Hva i alle dager skal du se på tv denne grå oktoberhelga? Her er tre tips, til voksne og barn og barnlige voksne.

«Loudermilk» på HBO Nordic

KOMEDIE: Ny komedie på HBO. Video: HBO Nordic Vis mer

Den tørrlagte alkoholikeren Sam Loudermilk leder en samtalegruppe for rusmisbrukere i en amerikansk kirke, der han ifølge pastoren oppfører seg «som en Ikea-stol: kantete og ubehagelig». Han er den rappkjefta, smått sjåvinistiske og politisk ukorrekte hovedpersonen i en ny komiserie fra «Dum og dummere»-skaper Peter Farelly, og er faktisk verdt å bli kjent med.

«My Little Pony: Friendship is Magic» på Netflix

PONNIENE RETURNERER: Ny ponni-serie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

«My Little Pony-filmen» går på kino nå, men har fått, eh, ikke kjempebra kritikker. Så glem den, men se gjerne denne tv-serien fra 2010 på Netflix, og se om du kan finne ut hvorfor den pastellfargede serien for småjenter har fått så mange voksne, mannlige fans at de har fått et eget navn: «Bronies» (se blant annet denne saken hos Filter film og tv). Er ponniserien et rosa glitterhelvete, eller avansert fantasy?

«Stranger Things» på Netflix

OPPFØLGER: Netflix kommer med en ny sesong av serien Stranger Things. Video: Netflix Vis mer

Nok et ikke helt nytt tips, for å minne deg på at det bare er en uke til premieren på sesong to av dette sjarmerende, grøssegode kjærlighetsbrevet til horrorfilmer fra 80-tallet. Her snakker vi avansert fantasy! Har du ikke sett første sesong ennå, må du kjappe på. Du vil ikke angre. Perfekt oppladning til Halloween er det også.