Helgas strømmetips: Hva med litt Gilmore Girls, din bipolare favorittspion eller lett oppvarming til «Star Wars: Rogue One»?

Hva skal du nyte på skjermen i løpet av helgen? Dagbladet har noen forslag.

KAN STRØMMES: «Homeland» er en fin inneaktivitet denne helga. Foto: Netflix
KAN STRØMMES: «Homeland» er en fin inneaktivitet denne helga. Foto: NetflixVis mer

(Dagbladet):

«Gilmore Girls» / Netflix

«Gilmore Girls» Foto: Netflix
«Gilmore Girls» Foto: Netflix Vis mer

Unn deg et gjensyn med Stars Hollow og privatskolen Chilton, om ikke annet enn for å minne deg selv på hvem alle småkarakterene som dukker opp i den nye sesongen er. De syv foregående sesongene av «Gilmore Girls» kommer i enkeltstående, avsluttede episoder på 40 minutter, og er sånn sett en hakket mer spiselig dose enn de nye veksthormoninnsprøytede 90-minutterne.

«Homeland» / Netflix

En flunkende ny sesong om vår bipolare favorittspion Carrie Mathison dukker opp på skjermen i januar, men alle de fem tidligere sesongene er tilgjengelige på Netflix nå. I femte sesong er handlingen flyttet til Berlin. Carrie jobber ikke lenger for CIA, men blir selvfølgelig raskt dratt inn i et internasjonalt etterretningsdrama nok en gang.

«Star Wars Rebels» / Netflix

Årets «Star Wars»-film (med premiere i desember) foregår en gang etter sjette film og før første film (altså mellom episode III og IV, ikke sant), og tar for seg opprørernes tyveri av Dødsstjernens plantegninger. Som oppvarming kan du se denne overraskende gode dataanimasjonsserien om opprørsalliansens spede tilblivelse. Kraften er sterkere i denne serien enn i film fire og fem, i hvert fall (altså episode I og II. Henger du med? Puh.).

GIL-MOR OG GIL-DATTER: «A Year In The Life» er et trivelig gjensyn med Lauren Graham (t.v.) og Alexis Bledel, mener Dagbladets tv-anmelder. Video:/Netflix Vis mer