Hellbillies bryter tausheten: - Vitner om svært dårlig kontroll

Har saksøkt velforening etter konsert.

SØKSMÅL: De populære rockerne Hellbillies saksøker Levangermartnan og Levanger Vel og krever mer enn 850 000 kroner - i tillegg til honoraret de fikk på 300 000 kroner. Foto:NTB Scanpix
SØKSMÅL: De populære rockerne Hellbillies saksøker Levangermartnan og Levanger Vel og krever mer enn 850 000 kroner - i tillegg til honoraret de fikk på 300 000 kroner. Foto:NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hellbillies har rettet et krav på 863 450 kroner mot Levanger Vel etter en konsert på Levangermartnan i august 2015.

Striden har sitt utspring i at bandet mener at honoraret de fikk på 300 000 kroner var basert på arrangørens oppgitte kapasitet på 1500 publikummere og en billettpris på 350 kroner, og at alle billettinntekter over dette skulle tilfalle Hellbillies.

Etter konsertslutt oppga Levanger Vel til lokalavisen Innherred at hele 3967 publikummere hadde løst billett til konserten, et tall de i ettertid har korrigert til 2496 betalende.

- Framstår som underlig

Etter å ha fått kritikk for søksmålet, bryter Hellbillies nå stillheten:

«At Levanger Vel nå antyder at de risikerer konkurs etter å ha solgt billetter for rundt 850 000 kroner mer enn de selv anslo ved kontraktsinngåelse, framstår som underlig. Levanger Vel har siden tvistesaken oppstod gått tilbake på publikumstallet de først gikk ut med offentlig. I ettertid har de operert med publikumstall som har variert fra 1681 til 2442 solgte billetter. Dette vitner om svært dårlig kontroll», heter det i en pressemelding sendt fra bandets manager Simen Idsøe Eidsvåg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer