Heller naken enn pels

Charlotte Ross fra NYPD Blue følger i fotsporene til Pamela Anderson og Kim Basinger.

- Å gå med pels er alvorlig kriminalitet, sier skuespilleren Charlotte Ross. Hun har kastet seg på den store reklamekampanjen «Rather Go Naked Than Wear Fur» fra organisasjonen People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Ross, som spiller detektiven Connie McDowell i politiserien NYPD Blue, er den siste kjendisen som har kastet klærne for aksjonen.

- Jeg vil heller vise fram rumpa mi enn å gå i pels. I TV-serien må jeg forholde meg til hardbarkede kriminelle. Men jeg kan ikke tenke meg noe mer hjerteløst enn å mishandle og drepe dyr på grunn av klesmoten, sier hun.

Bildeserien, som er fotografert av Robert Sebree i Los Angeles i februar, skal vises i Gear magazine mot slutten av mars.

Tidligere har blant andre Dominique Swain, Pamela Anderson, Kim Basinger, Sheryl Lee, og Christy Turlington stilt opp for kampanjen. PETA har også holdt flere anti-pels-demonstrasjoner med nakne demonstranter i blant annet Hongkong, Montreal, Moskva, Paris, Tokyo og Milan.

NAKEN: Charlotte Ross stiller opp i en bildeserie for organisasjonen PETA.<a href=http://debatt.dagbladet.no/magasinet/discussion.html?board_id=2000306808>Si din mening om pels!</a>