Hellestveit skadet på «Katt på hett blikktak»-prøve

300 publikummere sendt hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Torsdag har Det Norske Teatret premiere på «Katt på hett blikktak», med Ane Dahl Torp i rollen som «Maggie the cat». Mange har benyttet sjansen til å få med seg prøveforestillingene de siste dagene før premieren.

Men i går ble 300 publikummere sendt hjem midt i andre prøveforestilling. Årsak: Hovedrolleinnehaver Endre Hellestveit måtte på legevakta, melder NRK.no.

- Han ramla over et knust glass på scenen. Vanligvis blir det kastet glass på scenen uten at det knuser, men denne gangen knuste det. Han falt over glasskårene og skadet håndleddet, sier informasjonssjef Ida Michaelsen til Dagbladet.no.

Hellestveit blødde fra et kutt nær pulsåren, og det ble etterhvert klart at han måtte til legevakta og sy.

- I dag hviler han, men han er ved godt mot og tilbake på generalprøven i dag, sier Michaelsen.

Hellestveits rollefigur, Brick, humper rundt på krykker med skadet fot i forestillingen. Nå har skuespilleren selv pådratt seg en høyst reell skade like før premieren. Michaelsen tror likevel ikke det vil by på problemer.

- Han går jo med krykker på scenen allerede. Det er jo synd for ham, og kan kanskje redusere noe av bevegeligheten. Men visuelt går det jo helt inn i rollen, sier hun.

<strong><b>GIKK HETT FOR SEG:</strong></b> Endre Hellestveit falt og skar seg til blods på glasskår midt i prøveforestillingen av «Katt på hett blikktak» i går kveld. Her sammen med Ane Dahl Torp, som spiller kona hans i stykket. Foto: ESPEN TOLLEFSEN / DET NORSKE TEATRET
GIKK HETT FOR SEG: Endre Hellestveit falt og skar seg til blods på glasskår midt i prøveforestillingen av «Katt på hett blikktak» i går kveld. Her sammen med Ane Dahl Torp, som spiller kona hans i stykket. Foto: ESPEN TOLLEFSEN / DET NORSKE TEATRET Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer