Med skjerf rundt halsen, San Pellegrino i glasset og en fransktalende venn på telefon, sitter Eyvind Hellstrøm på Theatercaféen i påvente av å la seg intervjue om sitt nye tv-program. Det er ikke det at han går hit så ofte. I hvert fall ikke så ofte at han er hengt opp på veggen. Forrige gang han var her, et par uker tidligere, befant han seg på kjøkkenet. Der instruerte han de andre kokkene i hvordan lage lutefisk ala Hellstrøm.
SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet
Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.
Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!
Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.
29,-
1 uke
39,-
1 måned
179,-
3 måneder
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger