Eyvind Hellstrøm er igjen klar for tv-skjermen, med «Hellstrøms kjøkken».

Hellstrøm hevder han har funnet fram 40 retter du kan basere livet ditt på

Samboeren til Eyvind Hellstrøm (67) er superallergisk, og hjemme lager tv-kokken middag til seg selv av det han finner i skapene.

VELKOMMEN: Gjestene har alltid vært viktig for Eyvind Hellstrøm. Det behagelige er at han nå selv kan velge hvem han vil ha til bords. Foto: Bjørn Langsem
VELKOMMEN: Gjestene har alltid vært viktig for Eyvind Hellstrøm. Det behagelige er at han nå selv kan velge hvem han vil ha til bords. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med skjerf rundt halsen, San Pellegrino i glasset og en fransktalende venn på telefon, sitter Eyvind Hellstrøm på Theatercaféen i påvente av å la seg intervjue om sitt nye tv-program. Det er ikke det at han går hit så ofte. I hvert fall ikke så ofte at han er hengt opp på veggen. Forrige gang han var her, et par uker tidligere, befant han seg på kjøkkenet. Der instruerte han de andre kokkene i hvordan lage lutefisk ala Hellstrøm.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer