Eyvind Hellstrøm er igjen klar for tv-skjermen, med «Hellstrøms kjøkken».

Hellstrøm hevder han har funnet fram 40 retter du kan basere livet ditt på

Samboeren til Eyvind Hellstrøm (67) er superallergisk, og hjemme lager tv-kokken middag til seg selv av det han finner i skapene.

VELKOMMEN: Gjestene har alltid vært viktig for Eyvind Hellstrøm. Det behagelige er at han nå selv kan velge hvem han vil ha til bords. Foto: Bjørn Langsem
VELKOMMEN: Gjestene har alltid vært viktig for Eyvind Hellstrøm. Det behagelige er at han nå selv kan velge hvem han vil ha til bords. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med skjerf rundt halsen, San Pellegrino i glasset og en fransktalende venn på telefon, sitter Eyvind Hellstrøm på Theatercaféen i påvente av å la seg intervjue om sitt nye tv-program. Det er ikke det at han går hit så ofte. I hvert fall ikke så ofte at han er hengt opp på veggen. Forrige gang han var her, et par uker tidligere, befant han seg på kjøkkenet. Der instruerte han de andre kokkene i hvordan lage lutefisk ala Hellstrøm.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer