<strong>TAR BEINA FATT:</strong> - Nå blir det sykkel, ski og taxi, sier Eyvind Hellstrøm til God Kveld Norge. Foto: Stalla
TAR BEINA FATT: - Nå blir det sykkel, ski og taxi, sier Eyvind Hellstrøm til God Kveld Norge. Foto: Stalla Vis mer

Hellstrøm mistet lappen

- Selvsagt respekterer jeg loven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den profilerte TV-kokken Eyvind Hellstrøm (63) hadde det litt for travelt med å komme hjem da han fredag 4. november freste over riksvei 7 i Krødherad med en fart på 106 km/t i 70-sonen, melder Drammens Tidene i dag.

- Mistet Hellstrøm førerkortet på stedet?

- Det er slik det pleier å foregå, ja, svarer politiadvokat Ole Robøle ved Nordre Buskerud til Dagbladet.

Til «God kveld Norge» forteller Hellstrøm at han har all respekt for den norske loven og fartsgrenser, men at det ikke er råkjørerne som er det største problemet i den norske trafikken.

- Selvsagt respekterer jeg loven, men Kleppa (Magnhild Kleppa, samferdselsminister, red.anm.) må få fart på veibyggingen i Norge. Det er de dårlige veiene som dreper! sier han. Hellstrøm ble stoppet ved Ørpen/Bjørka og ville først ikke vedta boten på 9.000 kroner. Dermed ble rettssak berammet til onsdag 1. februar i Hokksund tingrett. I ettertid har Hellstrøm endret mening, og vedtatt boten.

Hellstrøm hadde to aktive prikker på sitt førerkort fra før av, men sier selv at han slapp unna med seks måneder uten lappen.

- Det ble seks måneder, ikke ni! Snart er jeg på veien igjen, nå må jeg ha privatsjåfør, sier kokken med et smil til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer