Danske Mø

Helsa tvinger internasjonal artist til å avlyse turné

- Har ikke hatt en pause på seks år.

ROSKILDE: Den danske superstjerna Mø lover å komme sterkere tilbake, og konserten på årets Roskilde-festival kommer til å gå som planlagt. Foto: Dagbladet
ROSKILDE: Den danske superstjerna Mø lover å komme sterkere tilbake, og konserten på årets Roskilde-festival kommer til å gå som planlagt. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kroppen har sagt stopp, derfor innstiller den danske, internasjonalt kjente artisten Mø en forestående, planlagt turné.

Det er danske dr.dk som melder at den kvinnelige popstjerna har avlyst sin forestående Asia-turné.

Håndskrevet på Instagram

Tirsdag neste uke skulle Mø etter planen stått på scenen i Beijing i Kina, men på Instagram forteller hun - i et håndskrevet brev - at hun av hensyn til helsa er nødt til å avlyse.

HÅNDSKREVET: Her er forklaringen og unnskyldningen til Mø. Foto: Mø på Instagram
HÅNDSKREVET: Her er forklaringen og unnskyldningen til Mø. Foto: Mø på Instagram Vis mer

Den 30-årige Mø heter egentlig Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen. Hun forteller fansen at hun ikke har hatt en pause på seks år, da karrieren skjøt i været.

- Etter min amerikanske turné følte jeg meg ekstremt fysisk og psykisk utmattet. Jeg har ignorert signaler fra min kropp. Jeg har kjørt på uten å stoppe og ta vare på meg selv og min egen helse, skriver Mø.

Hun legger til at det var en vanskelig avgjørelse å ta, men at det var nødvendig med en pause for å komme seg ovenpå.

Kommer til Roskilde

Asiatisk fans får samtidig en stor unnskyldning. Asia-turneen er en promovering av hennes seineste album «Forever Neverland». Den skulle egentlig gått videre fra Kina til Filippinene, Taiwan og Japan.

- Jeg er personlig knust av ikke å komme av gårde på turné. Jeg hater å måtte avlyse og skuffe folk, skriver Mø.

På hennes hjemmeside er førstkommende konsert 23. april i Auckland i New Zealand. Og hvis alt går etter planen, kan skandinaviske fans oppleve Mø på Roskilde Festival den 4. juli og i Tivoli den 30. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer