Helsprø tidsreise

Pastellfarget barberhøvel-reklame.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: «Familien Robinson» er en blanding av «Back to the Future», «Olivier Twist» og dataspillet «Day of the Tentacle». Følelsesladet familiegjenforening, skranglete tidsreising og helsprø animasjon, altså.

Vi møter barnehjemsbarnet Lewis, en superintelligent tolvåring, som mer enn noe annet i livet ønsker seg en familie. Plutselig en dag kommer det en merkelig mann fra framtida og stjeler en av Lewis’ mange oppfinnelser, og det er duket for en karusellferd i tid. «Familien Robinson» spruter av energi og er animert sett noe av det morsomste jeg har sett på veldig lenge.

Verdenen og figurene er resultat av god humor og rik fantasi, og er rett og slett en fryd for øyet. Historien er derimot oppskriftsmessig, og tidsreisingen til tross, bygget på samme basismal som de fleste andre animasjonsfilmer for øyeblikket. Der en ung person legger ut på eventyr for å finne de han er glad i, og på veien må overkomme en håndfull farer. Likevel er dette en film det er lett og like og en film for hele familien.

Familien Robinson» vises i både en digital 3D-versjon og i en vanlig versjon. Den digitale 3D-versjonen er absolutt å anbefale, men dessverre kun tilgjengelig i Oslo, Trondheim og Bergen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer