Helt Elvis

I anledning 25-årsdagen for kongens død kom Elvis på nettmøte i Dagbladet.no.

Les svarene fra nettmøtet her.

Det er Elvis-elsker, Elvis-imitator, Elvis-tolker og Elvis-forfatter Stig Elvis Furseth møtte til nettmøte i Dagbladet.no på fredag.

Familiemedlem

- Jeg ser på Elvis nærmest som et familiemedlem, som en personlig venn, sier Stig Elvis.

Lurer du på hvilke Elvis-plater du bør nybegynne med, labre låter, kuriøse konserter, Elvis\' engler eller hele livet til ringenes herre? Dette er tida å komme ut av ghettoen på.

- Min favorittperiode er 70-tallet. Men jeg har god oversikt over hele livet hans, lover nemlig Stig Elvis.

Dødstabu

Men lurer du på hvordan Elvis egentlig døde, bør du kanskje bare fortsette å lure:

- Vi liker ikke å snakke om det. Akkurat som noen kristne ikke liker å snakke om at Jesus drakk vin, vil ikke vi Elvis-elskere snakke så mye om dødsfallet.

Elvis døde nemlig ikke på en helt heldig måte, som kjent mens han var på do. Stig Elvis er en av dem som er sikker på at kongen ikke lenger ligger med Nancy Sinatra, bader i peanøttsmør på Hawaii eller jobber på MacDonalds.

- Han er død, sier Stig Elvis, som skal markere 25-årsdagen blant annet med å opptre på Gamla i Oslo, og svare på lesernes spørsmål i Dagbladet.no.

- Man må la seg fylle av Elvis. Jeg ligner ikke på Elvis i det hele tatt, så jeg er en annerledes imitator enn Kjell Elvis og alle disse andre, sier Elvis.

I fjor ga han ut boka «Den brennende sitaren». Den handler om en brannsupporter med dameproblemer som får hjelp av Elvis.

- Den handler om lidenskap, engasjement og sterke følelser, avslutter forfatteren.

Love me tender og la følelsene flyte fritt. Stig Elvis stiller opp fredag klokka 17.00. Send inn dine spørsmål nå!

ELVIS SVARER: På fredag 1700 får du svar på alt det du lurer på om Elvis. Send inn spørsmål nå!
<B>STIG ELVIS FORMIDLER SVARENE:</B> Elvisimitatoren Stig Elvis Furseth, opprinnelig fra Husnes i Kvinnherad, ser på Elvis som et familiemedlem. Hans andre store lidenskap i livet er fotball generelt og Brann spesielt. Derfor finner han seg vel til rette på toppen av brannstasjonen i Vestfold der han flyttet inn. På fredag hjelper han deg med all verdens Elvis.