Helt enkelt baking

Fristende og gjennomført bakebok.

BOK: Husker du følelsen av å elte en myk brøddeig, for deretter å se hvordan brødet på magisk vis hevet seg under håndkleet i kjøkkenkummen? Husker du ventetida foran komfyren, for så endelig å få sette tennene i en varm skive selvbakt brød med smør? Vagt? Da er det på tide å friske opp gamle kunster og utvide repertoaret med boka «Helt enkelt baking». Suksessteamet Dreyer-Hensley-Løwe har sammen med kjøkkendronningen Ingrid Espelid Hovig laget en variert, enkel og nyskapende kokebok som dekker alt fra prinsessekake med vaniljekrem og grove horn til marokkansk kikertbrød og sjokolade biscotti. Oppskriftene er lekkert presentert i en nostalgisk, innbydende layout med friske bilder. En liten og til tider lys skrift gjør det noe problematisk å lese oppskriftene. Det trekker unødvendig ned en ellers fremragende bok. Dermed er det bare å snøre på seg forklet og flekse eltemusklene.