Helt likt mellom Kjartan og Margaret

Men bookmakerne tror Kjartan vinner Idol.

 • Må sykle til Stavanger om Kjartan vinner
 • Hele Hitra på hodet for Margaret Etter at to tusen stemmer var avgitt i Dagbladet.nos avstemming ovenfor, var det helt likt mellom de to. Bare et tidels prosentpoeng skilte de to.

  Interessen for å sette penger på hvem som ble slått ut i tidligere runder, hvem som vinner, hvor mange stemmer som kommer inn og hvor mange prosent av stemmene deltakerne får, har fått mange til å grave dypt i lommeboka.

  Tall Dagbladet.no har innhentet tyder på at nordmenn har brukt rundt fem millioner kroner på Idol hos bookmakere på nett.

  Til kveldens finale er spilleinteressen på linje med en privatkamp for det norske A-landslaget i fotball.

  Kjartan er favoritt


  En av årsakene til at nordmenn har satt så mye penger på Idol, kan være at mange hadde satset på at Maria Haukaas Storeng kom til å vinne konkurransen. Da hun ble stemt ut, valgte trolig mange å sette penger på andre favoritter.

  Nå er Kjartan Salvesen storfavoritt hos alle bookmakerne.

  - Nesten alle spiller på Kjartan. For to dager siden var oddsen på ham 1,70, mens Margaret Berger hadde 2,1. Nå har vi vært nødt til å senke oddsen på Kjartan til 1,5, mens Maragret har 2,5, sier markedssjef Bjørnar Thomassen i Unibet til Dagbladet.no.

  - Jeg tror favorittoddsen kommer til å fortsette å synke.

  Hadde 50 i odds


  Thomassen sier han også ville satt pengene sine på Kjartan.

  - Jeg synes han har mer «superstjerne» i seg. Det kan godt hende Margaret er like flink til å synge, men Kjartan ser ut til å ha stått på en scene før. Han er ikke så stiv, sier Thomassen.

  De som satte pengene sine på Kjartan da det sto igjen 50 deltakere, kan håve inn store penger. Hvis du satte en hundrelapp da, kan du innkassere 5000 kroner hvis Sandnesgutten strekker armene i været i kveld.

  Hvis du tok sjansen på en tusenlapp, kan du trolig feire med sjampanje i dag, du også.

  PS! Nesten alle de store bookmakerne har odds på kveldens Idolfinale. Men det er en grunn til at de pleier å gå med overskudd...

<B>FINALISTER: I kveld blir det klart om Kjartan Salvesen eller Margaret Berger stikker av med seieren i Idol.