Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Helt Nils

Ålesundsgutten Nils Noa (21) har på rekordtid etablert seg som fast inventar på klubber landet over, i tillegg til at han har satt hjembyen på det norske klubbkartet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En prestasjon som er vanskelig å gjennomføre, hvis man ikke har en rødglødende entusiasme for klubbmusikk. Det har han. Klubbmusikk av den voksne, perkusjonstunge og småmørke sorten.

Innholdet på debutmiksen «Intersection», som inkluderer tre av hans egne låter, byr på instrumentalbasert house og tech-house som befinner seg i motsatt ende av kommersiell, vokalbasert house.

Grunnfjellet på «Intersection» er rytmen: en dempet og tromme-glad groove som tar seg god tid på å bygge opp en stemning. Det er en miks som må høres høyt og i sin helhet - først da får man mest mulig ut av miksens forskjellige stemningsskifter. Fra deep house til skitten og spretten tech-house (Noas egen «Lappilapp») til «ute-av-rytme» -rytmer (MFFs «Discorobot») og durende tribal-house.

Alt sammen upåklagelig mikset av en tjueen år gammel ålesunder.

Hele Norges coronakart