- Helt ødelagt

Ingolf Håkon Teigene lo så tårene sprutet da Komiker-Norges nye heltinne Hildegunn Moltubakk hyllet ham med egen sang på Smuget i går.

- Jeg holdt på å bli helt ødelagt, kommenterte den populære Dagsrevy-mannen rett etter premieren på showet «Hilgegunn på Oslo-tur» i går kveld. Hildegunn, spilt av stand up-komikeren Fredrik O. Knudsen (28) hadde viet en lengre sekvens av sitt nye show til Teigene.

Nynorskens prins

- Han er nynorskens prins og Vestlandets ambassadør, fastslo Hildegunn på sin klingende sunnmørsdialekt mens Smuget hylte av latter. Teigene satt på femte rad, sprutrød og lattermild. Bedre ble det ikke da Hildegunn begynte å ta for seg håret til riks-sunnmøringen.

- Du er pen i tøyet, men glem ikke kammen, Ingolf Håkon, lød det fra Hildegunn.

- Dette var forferdelig morsomt, konkluderte Teigene, som samtidig måtte innrømme at han ble litt ille berørt.

- Joda, det var litt rart å være her. Men for all del, dette er ikke utdriting.

Komplekser

Teigene tok det også sporty at Hildegunn driver gjøn med håret hans.

- Jeg har alltid hatt komplekser for håret mitt, så den hadde de tatt veldig på kornet.

Hildegunn var storfornøyd over å ha sin store helt på premieren.

- Herlighet, asså, sa Hildegunn og kastet seg om halsen på Teigene.

Fredrik O. Knudsen og hans medspiller Ørjan Liavåg skal kjøre sitt Hildegunn-show på Smuget i tre uker. Snart dukker de også opp som fast innslag i Synnøve Svabøs nye show på NRK1, og det er også bestemt at Ingolf Håkon-sangen med mer skal ut på cd. Flettfrid Andresen, se opp!

<B>HEEEERLIGHET, ASSÅ!</B> >Steikje så kjekt at han Håkon skulle dukke opp på premieren! Stor lykke for Leif-Per Moltubakk (Ørjan Liavåg) og Hildegunn Moltubakk (Fredrik O. Knudsen) da de fikk besøk av sin store helt, Ingolf Håkon Teigene på gårsdagens premiere på Smuget.