Helt om dagen

Lars Vaular samlet Hove-publikummet.

Lars Vaular: Hør, hør! Vaular blir bare bedre og bedre på scenen. FOTO: EIVIND KRISTENSEN/DAGBLADET
Lars Vaular: Hør, hør! Vaular blir bare bedre og bedre på scenen. FOTO: EIVIND KRISTENSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||KONSERT: Å føle felleskap med tusenvis av ukjente mennesker gjennom musikken er vel noe av det man håper å oppleve når man går på konsert, og kanskje spesielt når man er på festival.

Stort øyeblikk Og er det noe bergensrapper Lars Vaular klarer når han blåser av en av årets store låter, «Rett opp og ned», så er det å samle gruppen av 17-åringer, småunger med hørselsvern og i utgangspunktet reserverte grinebitere med armene i kors.

Her er det allsang, hopping og veiving med armene fra folk i alle aldre. Og linjene «Akkurat som en sprettball, eeeeyh. Akkurat som et ettall, eeeeyh» kommer nok til å ljome mellom teltradene hele den siste Hovenatten. Rett og slett et av festivalens største øyeblikk.

Klikken på scenen Resten av Vaulars konsert er også en oppvisning i god, boblende rap-underholdning, oppbakket av sidekick Girson og DJ Store P.

Vaular selv glir rundt med sitt Sprint-smil mens hans entourage — eller «klikken», som man sier i Bergen — kjekker seg i bakgrunnen.

Vi får låter fra alle tre soloalbumene («Jenter som aldri har vært så slitne, men aldri har følt seg penere»-linjen føles for øvrig veldig relevant på siste festivaldag), og her er det også plass til Tiern&Lars-låten «Kompis med bil» for gammelfansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer