Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Helt ordinært fra nu metal-storheter

Linkin Park virrer videre.

ALBUM: Man kan mene mangt om Linkin Park, og det er ikke vanskelig å forstå at Chester Benningtons til tider selvrettferdige betraktninger kan være mye å svelge.

Bandet har virret mye hit og dit på de siste par utgivelsene for å finne seg selv på ny etter at nu metal-hegemoniet deiset i bakken.

Rocktilnærming på «Minutes to Midnight» og hinsides pompøs elektrorock på forgjengeren, «A Thousand Suns».

Velfungerende nok når de skriver gode nok låter. Det gjør de ikke på «Living Things», som på mange måter er en aldri så liten karrierepotpurri.

«In My Remains» har visse anthem-kvaliteter, mens den industrielle «Lies Greed Misery» forsøker å gjenreise Linkin Parks harde side.

«I'll Be Gone» er Linkin Park i velkjent semiballademodus. Helt ordinært. Noe som er gjengs for hele plata — den mangler toppene som skiller gull fra gråstein.

Helt ordinært fra nu metal-storheter
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling