Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Helt pudding

Cliff Richard alias Harry Roger Webb spilte inn en del klassiske hiter på 1950/1960-tallet, plater undertegnede med jevne mellomrom vender tilbake til. Men det er lenge siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagens Cliff er så blaut at han smelter som en snømann i en badstue. Stemmen låter som fortynnet sukkerspinn, men det verste er faktisk arrangementene han holder seg med.

Produsenten Alan Tarney har forsynt Cliff med det rene smurfekomp. Det dundrer og går med rytmebokser og musikkmaskiner så glatte at et bulgarsk énmannsorkester på et tredjerangs norsk seminarhotell ville takket nei og sagt at et sted går grensen.

Cliff må fullstendig ha fortrengt de platene han spilte inn med Hank Marvin-gruppene Drifters og Shadows. På denne sviskekompotten av en samling mishandles klassiske låter som «All Shook Up», «And I Love Her» og «You've Got A Friend» på det groveste. Albumet heter «Wanted». Mysteriet gjenstår: Av hvem?

Hele Norges coronakart