Helt speisa for Phoenix

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norges kjærlighet til bandet Phoenix er gjensidig. Etter en tur på Oljemuseet i Stavanger før turnéåpningen i går, vil gutta lage musikkvideo der.

STAVANGER (Dagbladet):

-  Her inne skal vi lage en video en gang. Garantert! Takk for at dere tok oss med hit, sier gitarist/keyboardist Laurent «Branco» Brancowitz til Dagbladet.

Resten av det franske bandet er skjønt enige, og har allerede fått navnet til dem som har laget installasjonen på Oljemuseet i Stavanger.

Solgt 22 000

Den såkalte Petrodomen ved Norsk Oljemuseum satte franskmennene i flammer før turnéåpningen i Stavanger i går. Fra et galleri kikker man ned i en svær speilbrønn, hvor digital grafikk og elektronisk musikk smeller mellom speilveggene og på en abstrakt måte forteller Jordas og oljens historie. Da musikerne fikk stå midt i showet, var de i sin egen verden.

-  Visuelt meget inspirerende, mente vokalist Thomas Mars.

Egentlig skulle de fly helikopter til Preikestolen i Lysefjorden, men vestlandsværet ville det annerledes. Det fikk bli innendørs underholdning i stedet, og turnéledelsens valg falt på Norsk Oljemuseum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer