Helt taust fra Nord-Norge

Bylarmledelsen fikk 350 demoer fra Oslo, men ingen fra Nord-Norge. Les svarene fra nettmøtet.

Bylarm har utviklet seg til et gedigent opplegg der nye og gamle band, journalister, bransjefolk og - heldigvis - en haug med andre musikkinteresserte samles i tre dager med konserter, fag og fest.

I år er Bylarm lagt til Bergen, en by med en meget sterk musikkprofil. Hvem har ikke hørt om bergensbølgen? I år ble det sendt inn 1000 demoer som programgruppa har plukket rundt 200 konserter ut av. Bylarm-gjengen lovet mye bra innen alle sjangre.

Bylarm er ment som en døråpner for morgendagens artister. Talentene skal vise seg frem, og alle andre kan skryte på seg av de var der når det skjedde. I fjor var det Trondheims-bandet Johndoe som fikk mest oppmerksomhet på hjemmebane. I år hviskes og tiskes det blant annet om Hanne Hukkelberg, Side Brok, Datarock, Wholy Martin, Lionheart Brothers og Washington.

Men hva betyr Bylarm egentlig? Er det bare en unnskyldning for bransjefolk og journalister til å gå på fylla? Hva betyr det for byen det arrangeres i? Hvis du lurer på dette eller noe annet, har du nå sjansen til å bli hørt. Her er svarene fra nettmøtet.

<p>ERLEND MOGÅRD-LARSEN:</B> Erlend er daglig leder i Bylarm. Send inn spørsmål til ham.
<B>RUNAR EGGESVIK:</B> Monos Runar Eggesvik er ny i Bylarm-styret. Du møter ham på fredag.