- Helt uproblematisk å spille inn kyssescener

Men de unge skuespillerne er spente på hvordan Beatles-filmen blir tatt imot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): 17 år gamle Susanne Boucher og 15 år gamle Louis Williams spiller kjærester og hovedrollene i filmatiseringa av Lars Saabye Christensens folkekjære oppvekstroman fra 60-tallet, «Beatles».

- Spent Nå er de spente på hvordan det de har jobba med så lenge, blir tatt imot av det norske folk. Romanen har solgt i over 300 000 eksemplarer og nesten alle nordmenn har et forhold til historien.

- Jeg er spent på hvordan folk tar imot filmen. Man vet jo aldri. Det kan bli en skikkelig suksess, eller... - sier Williams, og avbryter seg selv som om han ikke tør tenke på det motsatte tilfellet.

Kollegaen, som tross sin unge alder allerede har erfaring med film etter hovedrollen i ungdomsfilmen «Keeper'n fra Liverpool», er sikrere i sin sak:

- Jeg tror både de som er veldig opphengt i boka og de som ikke er det vil like filmen. Jeg føler meg sikker på at vi har laget en god film, og at vi har fanget kjernen i romanen, sier hun.

- Likt Med sin setting i 1967 portretterer de ungdom i en helt annen tidsalder enn de selv lever i - uten sosiale medier og streaming av musikk på mobilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer