- Helt uproblematisk å spille inn kyssescener

Men de unge skuespillerne er spente på hvordan Beatles-filmen blir tatt imot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HAUGESUND (Dagbladet): 17 år gamle Susanne Boucher og 15 år gamle Louis Williams spiller kjærester og hovedrollene i filmatiseringa av Lars Saabye Christensens folkekjære oppvekstroman fra 60-tallet, «Beatles».

- Spent Nå er de spente på hvordan det de har jobba med så lenge, blir tatt imot av det norske folk. Romanen har solgt i over 300 000 eksemplarer og nesten alle nordmenn har et forhold til historien.

- Jeg er spent på hvordan folk tar imot filmen. Man vet jo aldri. Det kan bli en skikkelig suksess, eller... - sier Williams, og avbryter seg selv som om han ikke tør tenke på det motsatte tilfellet.

Kollegaen, som tross sin unge alder allerede har erfaring med film etter hovedrollen i ungdomsfilmen «Keeper'n fra Liverpool», er sikrere i sin sak:

- Jeg tror både de som er veldig opphengt i boka og de som ikke er det vil like filmen. Jeg føler meg sikker på at vi har laget en god film, og at vi har fanget kjernen i romanen, sier hun.

- Likt Med sin setting i 1967 portretterer de ungdom i en helt annen tidsalder enn de selv lever i - uten sosiale medier og streaming av musikk på mobilen.

- Men egentlig tror jeg ikke det er så annerledes å vokse opp i dag. Vi er opptatt av vennskap og forelskelser, akkurat som de var da, sier Louis.

De to tenåringene forsikrer at det var uproblematisk å spille inn kyssescenene.

- Vi gjør det jo veldig profesjonelt. Vi er blitt så godt kjent med hverandre, at det ikke er noe problem, sier de.

Det er særlig samarbeidet med andre på filmsettet som gjør slik jobbing attraktivt, mener Susanne, som på fritida blant annet er politisk aktiv i Sosialistisk Ungdom.

- Jeg er stor tilhenger av fellesskapsfølelse og det får du på et filmsett. Det er jo ikke bare oss som er der, men et crew på 80 personer. Og om du jobber med å fikse lys, sminke eller snekre er alle venner og jobber mot et felles mål, sier hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer