Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Heltemodig gutt (6) hylles av superstjernen

Får autentisk skjold fra «Captain America»-skuespiller Chris Evans.

RØRENDE: Chris Evans ga en rørende hilsen til Bridger (6) som måtte sy ni sting i ansiktet etter at han ble angrepet av en hund. Video: Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Captain America-stjernen sendte en videomelding til Bridger Walker (6) som reddet sin fire år gamle søster fra et hundeangrep. Walker ble hardt skadet, og måtte gjennomgå en to timers operasjon og 90 sting i ansiktet.

- Du er en helt, og det du gjorde var så modig, så uselvisk. Søsteren din er heldig som har en storebror som deg. Foreldrene dine må være utrolig stolte av deg, sa Evans i en video publisert på Instagram.

Skuespilleren annonserte at han skal finne adressen til Walker og sende ham et ekte Captain America-skjold.

- Det fortjener du. Fortsett å være den du er, vi trenger slike som deg, fortsatte Evans.

Reddet livet til søsteren

Da faren til Walker spurte ham hvorfor han hoppet inn mellom søsteren og hunden, skal han ha fortalt dem:

- Hvis noen måtte dø, tenkte jeg at det skulle være meg, skal seksåringen ha sagt ifølge en uttalelse familien har gitt til CNN.

Familien informerer også om at flere av skuespillercasten til «Avengers»-filmene har tatt kontakt, blant annet Mark Ruffalo, Tom Holland, Hugh Jackman, Zachary Levi, Russo-brødrene og Robbie Amell

Holland, som har spilt «Spider Man» har invitert Walker til innspillingen av film nummer tre, ifølge insider.

- God bedring

Men den unge gutten har ikke bare fått oppmerksomhet fra superhelter. Også skuespiller Anne Hathaway har gitt Walker oppmerksomhet på sosiale medier.

- Jeg er kanskje ikke en «Avenger», men jeg kjenner igjen en superhelt når jeg ser en, skrev hun på Instagram og delte bilder av den tapre gutten.

- Jeg kan bare håpe jeg er halvparten så modig som deg i mitt liv. Jeg ønsker deg god bedring, skrev hun videre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!